«Your face sounds familiar»: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα


Το «Your face sounds familiar» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 20:45 στον ΑΝΤ1.

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, η ανανεωμένη κριτική επιτροπή και δέκα ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται πυρετωδώς ώστε να προσφέρουν κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου σε ένα υπερσύγχρονο πλατό με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ.

O Γιώργος Μαζωνάκης, ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μιμή Ντενίση είναι τα 4 μέλη της κριτικής επιτροπής. Κάθε Κυριακή θα κρίνουν, θα αξιολογούν αλλά κυρίως θα διασκεδάζουν με τις μοναδικές στιγμές που θα προσφέρουν οι δέκα παίκτες του «Your Face Sounds Familiar». Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα είναι οι δέκα διαγωνιζόμενοι που θα μεταμορφωθούν και θα υπερβούν τον εαυτό τους.

Χάρη στη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, με τον συνδυασμό LED και γραφικών απεικονίσεων, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα από τα ολοκαίνουργια και υπερσύγχρονα Στούντιο Κάπα 2. 

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

«Your face sounds familiar»: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ