Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner

Το eyeliner είναι προσωπική υπόθεση. Είτε το αγαπάς και το κάνεις κάθε μέρα ή το αφήνεις για αύριο- μεθαύριο-παραμεθαύριο- του χρόνου. Βέβαια, το να αναβάλεις να το δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου πολλές φορές δεν σημαίνει απαραιτήτως πως δεν σου αρέσει κιόλας. Και εδώ ερχόμαστε να προσθέσουμε πως εκτός από προσωπική υπόθεση, η τέλεια γραμμή eyeliner για πολλές γυναίκες φαντάζει πιο δύσκολη και από πείραμα χημείας. Λίγο η ιδέα/το γεγονός πως δεν έχεις σταθερό χέρι, λίγο το οτι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά, λίγο το οτι αυτό που βλέπεις φαντάζει βουνό στα μάτια σου και απλά τα παρατάς… για αύριο (κλασικά). Δεν σου κουνάμε το δάχτυλο, έτσι ακριβώς ήμασταν και εμείς πριν κάτσουμε στο θρανίο με την αγαπημένη μας makeup artist Ολίβια Σαχινίδου για να μάθουμε πώς θα πετύχουμε την τέλεια φυσική γραμμή eyeliner εύκολα και γρήγορα.

Θα χρειαστείς:
Ένα λεπτό πινέλο μακιγιάζ και το αγαπημένο σου υγρό eyeliner (εμείς θέλαμε να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια, οπότε χρησιμοποιήσαμε το ολοκαίνουργιο υγρό Eyeliner Roller Liner της Beneft Cosmetics με ματ αποτέλεσμα και 24ωρη αδιάβροχη σύνθεση που γλιστράει απαλά στα μάτια. Θα το βρεις σε λίγες μέρες στα Sephora).

Ακολούθησε τις οδηγίες step-by-step:
Κράτησε το πινέλο (από την αντίθετη πλευρά) και ακούμπησέ το στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, ακολουθώντας τη νοητή ευθεία του κάτω βλεφάρου.

Σε αυτό το σημείο, πάρε το eyeliner στα χέρια σου και κρατώντας σταθερό το πινέλο σχημάτισε δύο μικρές τελίτσες όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

Στη συνέχεια ένωσε με το eyeliner τις τελίτσες με φορά προς τα μέσα. Σε αυτό το σημείο θα βοηθούσε πολύ αν χρησιμοποιούσες ένα eyeliner με μεγάλη λεπτή μύτη, προκειμένου να σχεδιάσεις τη γραμμή με απόλυτο έλεγχο.

Πέρασε το eyeliner προς το εσωτερική γωνία του ματιού και με σταθερό χέρι εφάρμοσέ το με μία συνεχή κίνηση κατά μήκος τω πάνω βλεφαρίδων.

Μην ξεχάσεις να φτάσεις τη γραμμή μέχρι την εσωτερική γωνία των ματιών σου. Θα σε βοηθούσε να κοιτάξεις προς την αντίθετη εξωτερική γωνία για πιο εύκολη εφαρμογή.

Είσαι έτοιμη! Ολοκλήρωσε το look με μία στρώση μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here