Καρέ καρέ σε βίντεο η επιχείρηση με άνδρα που μπήκε σε τράπεζα της Θεσσαλονίκης και απειλούσε να βάλει φωτιά


Συναγερμός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί σε τράπεζα στην οδό Αντιγονιδών, κρατώντας δύο φιάλες βενζίνης και αναπτήρα, ενώ περιλούζει με εύφλεκτο υγρό το πάτωμα και τα γραφεία της τράπεζας.

O άνδρας ρίχνει και επάνω του εύφλεκτο υλικό ενώ κρατάει συνεχώς στα χέρια του αναπτήρα απειλώντας να βάλει φωτιά, αν δεν εκπληρωθούν τα αιτήματά του. Η τράπεζα εκκενώνεται άμεσα ενώ στο σημείο σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, ακόμα και πάνοπλη ομάδα της ΕΚΑΜ(!).

Ειδικοί διαπραγματευτές μπαίνουν στην τράπεζα και προσπαθούν επι ώρα να τον πείσουν να παραδοθεί και να βγει έξω, ενώ πληροφορίες τον θέλουν να διεκδικεί κάποια αποζημίωση από την τράπεζα. Πυροσβέστες με 2 οχήματα παραμένουν διαρκώς σε ετοιμότητα με μάνικες αλλά και πυροσβεστήρες στα χέρια, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις ναυαγήσουν και ο άνδρας βάλει φωτιά.

Τελικώς παραδίδεται στους άντρες των ΕΚΑΜ οι οποίοι μπαίνουν στην τράπεζα για να τον ακινητοποιήσουν. Βγαίνοντας κάνει με τα χέρια του το σήμα της νίκης, καθώς και διάφορες άλλες χειρονομίες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ