Λευτέρης Ελευθερίου: Εισβάλλει στη σειρά του ALPHA «Το Σόι σου»


Ο Λευτέρης Ελευθερίου μπαίνει στην σειρά «το σοι σου » που προβάλλεται στον Alpha και μιλά για τον ρόλο που θα ενσαρκώσει στον «Τηλεθεατή»

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί το βαφτιστήρι της Αλεξάνδρας και μας αναφέρει:

«Μπαίνει μέσα στο σπίτι τους και τρελαίνονται, καθώς δεν τον γνωρίζουν. Είναι ένας άνθρωπος πολύ πιο διαφορετικός από την οικογένεια Τριαντάφυλλου. Ο Μάνθος είναι απομεινάρι μιας άλλης ζωής της Αλεξάνδρας και του Παύλου. Είμαι ενθουσιασμένος κάθε φορά που κάνω τον Κρητικό. Με εμπνέει το νησί και το κρητικό στοιχείο. Μου δίνει τροφή για τους ρόλους μου. Έχουμε ενδοιασμούς οι ηθοποιοί να μην τυποποιούμαστε, αλλά είναι ένας από τους ρόλους που μπορώ να επενδύω».

Ακόμη αναφέρει για την μη ξεκάθαρη στάση της Αλεξάνδρας απέναντι στο βαφτιστήρι της και το αν ακολουθεί τα τερτίπια της:

«Πάντα κάτι σκαρώνει. Με στρατηγική. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μάνθο. Ψάχνει να βρει τί είναι αυτό που μπορεί να εκμεταλλευτεί…Ο Μάνθος είναι ένας χαρακτήρας που από νωρίς αποδεικνύεται η διαφορετικότητά του. Αυτό ίσως το κάνει τόσο αστείο. Η διαφορετικότητά του να ενταχθεί σε ένα περιβάλλον διαφορετικό από αυτό που έχει μεγαλώσει».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ