25η Ιανουαρίου – Η αποφράδα ημέρα για την Μακεδονία


Σήμερα 25 Ιανουαρίου 2018, υπερψηφίστηκε με 153 ψήφους η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή. Με αυτή τη Συμφωνία η Ελλάς παρέδωσε επίσημα το ιερό όνομα της Μακεδονίας στο γειτονικό σλαβικό κρατίδιο των Σκοπίων. Οι συνέπειες της πράξης αυτής θα φανούν στο μέλλον και θα είναι οδυνηρές για την χώρα μας.

γράφει ο Ιωάννης Αμπατζόγλου*

Όλα αυτά σε μία Αθήνα όπου το πρωί έβρεξε λάσπη, ενώ η βροχή συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας συνοδευόμενη από έναν γκρίζο ουρανό. Μουντός καιρός, μουντή και η διάθεση των ανθρώπων σήμερα. Κακόκεφοι λες και πενθούσαν προκαταβολικά για το κακό που θα ερχόταν.

Ακριβώς τέσσερα χρόνια πριν, στις 25 Ιανουαρίου του 2015, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι μέσω της ψήφου τους στις εκλογές, χάρισαν τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ συνάμα και την ευκαιρία να κυβερνήσει την πατρίδα μας.

Σήμερα, με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη προδοσία στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδος. Δώσαμε μόνοι μας την ευκαιρία στους Σκοπιανούς να διεκδικήσουν τρεις χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας. Εκτελεστικά όργανα αυτής της προδοσίας οι 153 πρόθυμοι βουλευτές, οι 153 σύγχρονοι Εφιάλτες, οι 153 Νενέκοι των οποίων τα ονόματα ήδη έχουν καταγραφεί στη συνείδησή μας αλλά και στην ιστορία με τα μελανότερα γράμματα. Καταχωρήθηκαν για πάντα στη λίστα των εθνοπροδοτών!

Από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών μέχρι την επικύρωσή της από την ελληνική Βουλή, μεσολάβησαν 222 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα αναδείχθηκε ο αγώνας πολλών Ελλήνων πολιτών οι οποίοι βγήκαν μπροστά και κατέβαλαν τα μέγιστα προκειμένου να μην τελεσφορήσει η προσπάθεια παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας. Μάταια; Ασφαλώς όχι. Κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος. Είναι σημαντικό και μόνον που σηκωθήκαμε από τους καναπέδες μας και αγωνιστήκαμε για την πατρίδα. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρεί πάλι όλους ενωμένους γιατί ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινάει. Τώρα πρέπει να αντιδράσουμε ακόμα πιό δυναμικά. Να περάσουμε στην αντεπίθεση! Η πολιτικές που μας οδήγησαν σε αυτόν τον εθνικό αυτοχειριασμό πρέπει να ανατραπούν.

Ή θα δράσουμε και θα ανατρέψουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ή θα αποδεχθούμε μοιρολατρικά αυτή την μέγιστη εθνική παραχώρηση και θα αποσυρθούμε ως έθνος σιγά-σιγά από το προσκήνιο της ιστορίας.

*Ο Ιωάννης Αμπατζόγλου είναι Ακτινοφυσικός Ιατρικής, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Τμήματος Ιατρικής Φυσικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Πισοδέρι 2018 Επιτροπή Αγώνα


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η αποφραδα ημερα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν ήταν η 25η Ιανουαρίου 2019, αλλά η ημέρα ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ έτους 1944 , όταν ο ΤΙΤΟ ΒΆΠΤΙΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Ή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ