Άλλο Έλληνας, άλλο Μακεδόνας πια


Στα μούτρα μας οι ξένοι ηγέτες μετά την απόφαση του Αλέξη Tσίπρα και την ψήφιση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιων διάσπαρτων λαθροβουλευτών  χαιρετίζουν και υμνούν τους Έλληνες και τους Μακεδόνες αξωματούχους για το θάρρος και την επιμονή τους. Ασφαλώς εξυπηρετούν τα εθνικά τους συμφέροντα και πολύ καλά κάνουν σε αντίθεση με εμάς που τα απεμπολήσαμε όλα.
της Λέττας Καλαμαρά
Εμείς ως Έλληνες τι κερδίσαμε από την παραχώρηση της Βόρειας Μακεδονίας και των Μακεδόνων ακόμα δεν μας είπε κανείς. Αυτό που είναι μόνο βέβαιο είναι ότι κέρδισε ο Τσίπρας και η παρέα του μερικές εβδομάδες ή μήνες στην κατάληψη της δημοκρατικής εξουσίας από το μειοψηφικό ΣΥΡΙΖΑ και οι επτά διάσπαρτοι υποστηρικτές του τους κοινοβουλευτικούς μισθούς τους μέχρι το Σεπτέμβριο.

Τόσο φθηνά πούλησε πάνω από το τραπέζι ο κ.Τσίπρας και η ερμαφρόδιτη Αριστερά του την εθνική ταυτότητά μας ως Μακεδόνες. Τι άλλο κέρδισε μόνο ο ίδιος ξέρει. Αυτό που δεν κέρδισε σίγουρα είναι τουλάχιστον η ιστορική ασυλία του για τις επόμενες χαμένες γενεές Ελλήνων Μακεδόνων.
Ο συγκεκριμένος μας είχε δείξει από νωρίς το ποιόν του και τώρα αποκαλύπτεται σε όλους ο λόγος της ανάδειξής του. Φυσικά πιθανόν να μην τον ενδιέφερε και ποτέ η Ελλάδα, πέρα από ένα άδειο κοστούμι εξουσίας χωρίς γραβάτα και γι’ αυτό βρέθηκε στην εξουσία μέχρι να ολοκληρώσει το ανθελληνικό του έργο. Για αυτό και τον επευφημούν,  για αυτό και του αξίζει το χρυσό βατόμουρο της νέας πατριωσύνης, χωρίς σύνορα, χωρίς εθνική ταυτότητα, μόνο με υπηκόους και διακινητές…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ