Θεσσαλονίκη: Πέταξαν τις πατερίτσες μετά το σταύρωμα με τον θαυματουργό Σταυρό (pics)

Στιγμές που ραγίζουν ακόμα και τις πέτρες εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με τον θαυματουργό Σταυρό να θεραπεύει ανθρώπους με κινητικά προβλήματα και χρόνια νοσήματα που τους βασάνιζαν, σύμφωνα με μαρτυρίες στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Ο Σταυρός που κρατά στα χέρια του ο Παπαδημήτρης επιτέλεσε θαυμαστά γεγονότα στον μητροπολιτικό Ιερό  Ναό της Αγίας Παρασκευής στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Χωρίς καμία σχετική έγκαιρη ενημέρωση για την έλευση του Σταυρού, πάνω από πέντε χιλιάδες πιστοί κάθε ηλικίας και κάθε κοινωνικής τάξης, κατέκλυσαν τον Ναό και περίμεναν στην ουρά ακόμα και 3-4 ώρες για να τους σταυρώσει ο Παπαδημήτρης με τον Σταυρό. Το σταύρωμα διήρκεσε έως στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου και έως στις 3 αντίστοιχα την Κυριακή.

Μία 16χρονη κοπέλα  από το Κιλκίς που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας  μετά το διάβασμα πέταξε τις πατερίτσες, μας μεταφέρει αυτόπτης μάρτυρας αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους στον κατάμεστο Ναό.

Επίσης, μία άλλη μεσήλικη από την Εδεσσα μεταφέρθηκε μέσα στην Εκκλησία με πατερίτσες και περπάτησε χωρίς αυτές μετά το σταύρωμα, μας εξηγεί αναγνώστης μας.

Ταυτόχρονα, αρκετοί πιστοί ομολογούν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ότι ωφελήθηκαν ψυχικά και σωματικά από το σταύρωμα με τον συγκεκριμένο Σταυρό.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here