Θεσσαλονίκη: Μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου κι ακολούθησε ο χειρότερος εφιάλτης τους


Κανόνιζαν ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω Διαδικτύου, αλλά δεν πήγαν όλα έτσι όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Στο φως ήρθε ιστοσελίδα συνοδών κυριών, μέσω της οποίας διαφημιζόταν παροχή σχετικών «υπηρεσιών», με ημεδαπές και αλλοδαπές γυναίκες, έναντι αμοιβής. Το κύκλωμα που δρούσε μέσω Ίντερνετ εντοπίστηκε στο πλαίσιο στοχευμένων διαδικτυακών περιηγήσεων και μετά από σχετική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μετά από την σχετική αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι μία 32χρονη από την Αλβανία και μία 34χρονη από τη Ρωσία, με εντολή της… επιχείρησης, μετέβησαν σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να πραγματοποιήσουν προσυμφωνημένα διαδικτυακά ραντεβού. Στο σημείο των ραντεβού τις μετέφερε ένας 29χρονος Ρουμάνος, ο οποίος και συνελήφθη από τις Αρχές.

Επίσης, μετά από την έρευνα προέκυψε ότι μία εκ των δύο εκδιδόμενων γυναικών, προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαμονή της στην Ελληνική επικράτεια κατείχε έγγραφο αμφιβόλου γνησιότητας, και συνελήφθη για πλαστογραφία. Σε ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι δύο γυναίκες, μετά από την έρευνα των Αρχών, εντοπίστηκε και 31χρονη Ρωσίδα, επίσης εκδιδόμενη, η οποία συνελήφθη για μαστροπεία, ενώ στο χώρο κατασχέθηκαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Πηγή: thestival.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ