Ζέτα Δούκα: «Στην τηλεόραση δεν βρίσκω πολλά πράγματα που θέλω ή που θα ήθελα να κάνω»

Αν και την ανέδειξε η μικρή οθόνη, η Ζέτα Δούκα θεωρεί πως δεν υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που να την ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Η ίδια, μιλώντας για το θέατρο που είναι η μεγάλη της αγάπη και λίγο πριν ανέβει η παράσταση Γράμμα σε ένα παιδί στην Κύπρο, η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για όλα… 

Ποιος θεωρείτε ότι είναι ο σκοπός του θεάτρου;

Αυτός που ήταν πάντοτε. Και της τέχνης και του θεάτρου που είναι η πιο εξωστρεφής μορφή τέχνης. Να αφυπνίσει να μυαλά και να ταρακουνά τις συνειδήσεις.

Έχετε ζήσει όσα επιθυμούσατε στη σκηνή;

Υπάρχουν ακόμα πράγματα που θέλω να κάνω στο θέατρο που έχουν να κάνουν με κλασικούς ρόλους που θα ήθελα να ερμηνεύσω πριν κλείσω αυτό που λέμε καριέρα – αν υπάρχει καριέρα στην Ελλάδα.

Στην τηλεόραση;

Στην τηλεόραση δεν βρίσκω πολλά πράγματα που θέλω ή που θα ήθελα να κάνω. Περισσότερο με αφορά η τηλεόραση ως μέσο αφύπνισης και ενημέρωσης του κόσμου. Αυτό που θα ήθελα να κάνω και που θα κάνω σύντομα με τον ΑΝΤ1, έχει θέμα την ευζωία. Το πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου, την αποδοτικότητά σου και πώς μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα από τις μικρές καθημερινές συνήθειες.

Πηγή: Philnews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here