Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Απέχω πολλά χρόνια από την τηλεόραση. Ήταν συνειδητή απόφαση»


Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μίλησε στην κάμερα του gossip-tv.gr για την τηλεοπτική της επιστροφή στη σειρά της ΕΡΤ «Η ζωή εν τάφω» του Στρατή Μυριβήλη και εξήγησε γιατί απέχει εδώ και χρόνια από την τηλεόραση!

Η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» δηλώνοντας:

«Η μεγάλη αξία του λογοτεχνικού έργου του Στράτη Μυριβήλη, το πόσο επίκαιρο είναι στις μέρες μας με όλα αυτά τα δύσκολα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη. Η ποιότητα των συντελεστών και φυσικά η εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή».

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση λέγοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα του gossip-tv.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στην σειρά «Η ζωή εν τάφω»! Απέχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια από την τηλεόραση…Ήταν συνειδητή απόφαση, γιατί δυστυχώς τον καιρό της κρίσης δεν γίνονται πια καλές δουλειές, κι εμείς που ήμασταν συνηθισμένοι σε πραγματικά εξαιρετικές δουλειές παλιότερα, δεν μας αρέσει να δουλεύουμε σε πράγματα χαμηλής αξίας, οπότε δουλεύω αποκλειστικά και μόνο στο θέατρο πάνω σε εξαιρετικά κείμενα».

Μάλιστα, δήλωσε πως δεν παρακολουθεί τηλεόραση λέγοντας: «Δεν αγαπώ την τηλεόραση, δεν μου αρέσει να βλέπω, και δουλεύω και πάρα πολύ οπότε δεν έχω και χρόνο να ασχοληθώ».

Η δημοφιλής ηθοποιός, μας μίλησε φυσικά για τη σειρά «Η ζωή εν τάφω»  και τί πρόκειται να αποκομίσει ο τηλεθεατής παρακολουθώντας την αλλά και τί μηνύματα θα λάβει από αυτήν!

Η «ζωή εν τάφω» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ στις 31 Ιανουαρίου στις 22.00

Δείτε όσα δήλωσε στην κάμερά του gossip-tv.gr στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ