Παπαχριστόπουλος: Παραδίδω την έδρα μου – Τιμή μου εάν είμαι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Είδηση» της ΕΡΤ, ανέφερε ότι θα παραδώσει την έδρα του σε τέσσερις με πέντε ημέρες και ότι δεν θα ήθελε να είναι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο μιας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε αποτελεί δέσμευση για τον ίδιο πώς στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι απλός πολίτης κι ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα είναι ένας απλός πολίτης. Παράλληλα για άλλη μια φορά αναφέρθηκε στη στήριξη που θα παρέχει στην κυβέρνηση μετά το οριστικό διαζύγιο που έχει πάρει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μάλιστα χαρακτήρισε ως τιμή να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Συνεχίζοντας, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζία ως παγκοσμίου βεληνεκούς, κάτι που το απόδειξε όπως είπε με την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών. Τέλος ο βουλευτής αναφέρθηκε και στα απειλητικά μηνύματα που έχει δεχθεί, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν έχει ζητήσει την προστασία της αστυνομίας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here