Νέα αδιαθεσία για το νέο αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά


Νέα αδιαθεσία αισθάνθηκε το πρωί της Δευτέρας ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, Γεώργιος Καμπάς κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Συγκεκριμένα ο ΑΓΕΣ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Αποστολάκη αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και αποχώρησε από τον χώρο της τελετής, αλλά μετά από λίγη ώρα επέστρεψε κανονικά στη θέση του.

Σημειώνεται ότι ο νέος αρχηγός ΓΕΣ, την περασμένη Παρασκευή, λίγες ώρες μετά την επιλογή του από το ΚΥΣΕΑ για τη θέση του αρχηγού του ΓΕΣ, ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη καρδιολογικό επεισόδιο.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, «μετά από μία άνευ ουσίας και σοβαρότητας αδιαθεσία, εξήλθε από το Νοσοκομείο και ήδη από σήμερα το πρωί, έχει αναλάβει τα υπηρεσιακά του καθήκοντα«, όπως έγινε γνωστό χθες από το ΓΕΣ.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με τη νοσηλεία του Αρχηγού ΓΕΣ, στρατηγού Γιώργου Καμπά, εξέδωσε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου (Π.Γ.Ν.Ε.), στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με την εν λόγω ανακοίνωση, ο αρχηγός Γ.Ε.Σ. προσήλθε στο Π.Γ.Ν.Ε. ξημερώματα Σαββάτου (1.00 π.μ.), λόγω καρδιακών ενοχλήσεων. «Διενεργήθηκαν οι απαραίτητες εξετάσεις και η ενδεδειγμένη αγωγή από τους γιατρούς της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής. Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς δεν εμπνέει καμία ανησυχία και αναμένεται να λάβει εξιτήριο σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ