Μαρία Μπεκατώρου: «Δε με τρομάζει ο ανταγωνισμός»


Η Μαρία Μπεκατώρου για 5η χρονιά παρουσιάζει το «Your Face Sounds Familar» και μιλά για τον ανταγωνισμό και το ότι σύντομα θα βρίσκεται το Survivor απέναντί της

Σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό και αν την τρομάζει, απαντά:

«Δεν με τρομάζει ο ανταγωνισμός. Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Το YFSF είναι μια παραγωγή που αγαπώ πολύ, θα κάνω ό,τι μπορώ για να έχουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα. Αν οι τηλεθεατές αποφασίσουν να δουν τον ανταγωνισμό, το σέβομαι και το εκτιμώ. Εγώ θα κάνω, όπως πάντα, ό,τι καλύτερο μπορώ».

Ακόμη, αναφέρεται στην σταθερότητα του χαρακτήρα της κι αν υπάρχει μυστικό, αλλά και στο αν την έχουν συμβουλευσει να αλλάξει, λέγοντας:

«Δεν υπάρχει μυστικό. Είμαι όπως ήμουν πάντα. Το μόνο που μπορεί να παίζει ρόλο είναι ότι ο άντρας μου δεν είναι αυτής της δουλειάς, οπότε όταν γυρίζω σπίτι όλα αυτά μένουν έξω…Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω. Έτσι κι αλλιώς, ο χαρακτήρας μου πάντα με βοηθούσε στη ζωή μου. Γιατί να ισχύει κάτι άλλο στην τηλεόραση;».

Εισπράττει την αγάπη του κοινού;

«Ναι, μου το δείχνουν και πιστεύω πια ότι δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης. Το κοινό ξέρει να αναγνωρίζει την αλήθεια», λέει στον Τηλεθεατή.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ