Συμφωνία των Πρεσπών – Αρχιεπισκοπή Αθηνών: «Fake news η επικοινωνία Ιερώνυμου – Τσίπρα»


Συμφωνία των Πρεσπών | Ειδήσεις: «Ουδεμία επικοινωνία, τηλεφωνική ή άλλη έχει υπάρξει μεταξύ του αρχιεπισκόπου και του πρωθυπουργού από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα», δηλώνει τη Δευτέρα (28/01/2019) το γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε σχέση με χθεσινή ανάρτηση ενημερωτικής ιστοσελίδας, με τον τίτλο «Άγιο» το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο πρωθυπουργός μετά την ψηφοφορία για τις Πρέσπες, και το οποίο αναπαράχθηκε σε δημοσιεύματα του σημερινού Τύπου.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, τονίζει επιπρόσθετα: «Πολλώ δε μάλλον ουδέποτε ο αρχιεπίσκοπος επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό για να τον “συγχαρεί” δήθεν για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή ή για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Πρόκειται για δόλια απόπειρα χυδαίας παραπληροφόρησης προς εξυπηρέτηση αντιληπτών σε όλους σκοπιμοτήτων. Η επιτομή της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με προφανή στόχο των αρχιεπίσκοπο. Εξαιρετικά λυπηρό…».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ