Με συνοδεία της αστυνομίας έφυγε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, από εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου – Νωρίτερα τα… άκουσε από τον κόσμο (vid)


Λίγο απ’ όλα είχε η χθεσινή εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτα

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά —το χορευτικό τμήμα της Ένωσης έψαλλε τα πρωτοχρονιάτικα ποντιακά κάλαντα, παρουσιάστηκε το δρώμενο των Μωμόγερων στο οποίο συμμετείχε και ο τετράχρονος Γιώργο Ζορπίδης, τον οποίο βράβευσε η Ένωση με αναμνηστική πλακέτα, ο ιερέας ευλόγησε τη βασιλόπιτα, έγιναν χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της Ένωσης, Θανάση Αθανασιάδη, το δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Παχατουρίδη, κι εκπροσώπους διαφόρων φορέων— κατά τον χαιρετισμό της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, επικράτησε το χάος με αποτέλεσμα τα επικρατήσει ολιγόλεπτη αναστάτωση στην αίθουσα.

Μέλη και φίλοι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρουσία της εκεί, με τον πρόεδρο του Σωματείου να κατευνάζει τα πνεύματα.

Η βουλευτής κράτησε την ψυχραιμία της και αποχώρησε από την αίθουσα ύστερα από αρκετή ώρα με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, την οποία περίμεναν έξω από το κτήριο της Ένωσης.

Ο Γιώργος Ζορπίδης παραλαμβάνει την πλακέτα στην αγκαλιά του δημάρχου, Ανδρέα Παχατουρίδη με φόντο τον πατέρα του, Αντώνη. Αριστερά ο πρόεδρος της Ένωσης, Θ. Αθανασιάδης

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ποντιακό γλέντι και μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ