Ο νέος τρόπος να επεξεργάζομαι τις φωτογραφίες μου και το μυστικό για περισσότερα likes


Αγαπημένα μου πλάσματα τι κάνετε;;

Τον τελευταίο καιρό δέχομαι όλο και πιο συχνά την συγκεκριμένη ερώτηση: «τι φίλτρα βάζεις στο Instagram;» Είχα κάνει και παλιά άρθρο εδώ στο queen , αλλά από τότε έχω αλλάξει σκεπτικό και τρόπο που χειρίζομαι το συγκεκριμένο app.

Ήθελα να αναβαθμίσω την εικόνα μου γιατί η τεχνολογία προχωράει και δεν αντέχω να μένω «πίσω». Τα κινητά έχουν γίνει απίστευτες φωτογραφικές μηχανές. Τα applications με τα φίλτρα έχουν πάει σε άλλο επίπεδο και φυσικά εμείς έχουμε γίνει πια … experts!

Σε καμία περίπτωση ένα κινητό δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη φωτογραφική, μια φίλη μας έναν έμπειρο φωτογράφο. Επίσης, το ταλέντο μας στα φίλτρα και το retouch δεν μπορεί να ανταγωνιστεί έναν επαγγελματία που το έχει σπουδάσει. Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό γιατί υπάρχει λόγος που υπάρχουν αυτά τα επαγγέλματα.

Όμως και εμείς για την προσωπική μας ευχαρίστηση μπορούμε να εξελιχθούμε. Εγώ τι χρησιμοποιώ;;

Σου ανοίγω τα χαρτιά μου!

Για να διορθώσω το χρώμα των μαλλιών μου και την επιδερμίδα μου χρησιμοποιώ το airbrush και το Facetune (σπάνια).

Για να κάνω εντυπωσιακά τα χρώματα σε μια φωτογραφία χρησιμοποιώ το Lightroom «παίζοντας» με το κάθε χρώμα ξεχωριστά. Ειδικά, για τοπία και φαγητά είναι συγκλονιστικό app. Έχω δημιουργήσει δικό μου preset για να ταιριάζουν οι φωτογραφίες μου στο timeline μου

Στη συνέχεια περνάω την τελική μου βόλτα από το VSCO και εκεί είναι που τα δίνω όλα!

Αγαπημένα tools το fade και το grain. Δεν βάζω πάντα τα ίδια φίλτρα γιατί η αλήθεια είναι πως η κάθε φωτογραφία έχει ένα δικό της mood. Όποτε απλά προσπαθώ με το preview να κάνω τη συνολική εικόνα να ταιριάζει . Αγαπημένο φίλτρο το Ε8 με λίγο grain.

Και τώρα που τα είπαμε όλα αυτά … να σου πω κάτι σημαντικό. Δημιούργησε το δικό σου χαρακτήρα στις φωτογραφίες. Κάνε τα δικά σου φίλτρα. Βρες το φως που σου ταιριάζει κατά τη διάρκεια της ημέρας και επίλεξε να φωτογραφίζεις εκείνες τις ώρες.

Η Κιμ είπε πως κουράστηκε με τις selfie, όχι πως περιμέναμε την κυρία να μας το πει… αλλά γενικά ας τις μειώσουμε.

Δείξτε τον αληθινό σας εαυτό στις φωτογραφίες. Χαμογελάστε, τσιρίξτε, σκουντουφλήστε…

Αυτά θα τα αγαπήσουν οι followers σας. Οι «μοντελικές» πόζες είναι για τα μοντέλα… και εμπειρικά έχω να σας πω, πως δεν πάνε και καλά σε likes.

Από την Έβελυν Καζαντζόγλου

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ