Φίλε προσοχή: Πόσο κρεβάτι θέλει για να μην το ψάξει αλλού;


Φίλε προσοχή: Δεν φημίζονται για αρπακτικά σαφώς, ειδικά μετά τα 35. Μιλάμε πάντα για το μοτίβο γυναίκας “σπιτιού”

Η γυναίκα λειτουργεί εγκεφαλικά και το κεφάλι της σύγχρονης γυναίκας είναι γεμάτο σκέψεις που καλύπτουν ή έστω παραγκωνίζουν προσωπικές επιθυμίες.

Επειδή λοιπόν ως άντρας ασχολείσαι με πολύ λιγότερα, σοβαρά δε λέω, αλλά σίγουρα λιγότερα, άκουσε τι θέλει για να την έχεις χαρούμενη. Όσο για το πρώτο βήμα, αν το θέλει δώστο, τόσο δύσκολο σου είναι πια;

Μπορεί να είναι ευρέως διαδεδομένο ότι το αρσενικό είναι εκείνο που αποζητά περισσότερο το σεξ, νέα έρευνα, όμως, φέρνει τα πάνω κάτω και δικαιώνει τις γυναίκες.

Φίλε προσοχή: Πόσο κρεβάτι θέλει για να μην το ψάξει αλλού;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του πανεπιστημίου Mississauga στο Τορόντο του Καναδά, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικού περιεχομένου ”Journal of Personality and Social Psychology”, οι άνδρες έχουν αναπτύξει την τάση να υποτιμούν τη σεξουαλική επιθυμία της συντρόφου τους, είτε φοβούμενοι την απόρριψη, είτε διότι λειτουργούν σύμφωνα με τα δικά τους θέλω.

Αυστηρά για παντρεμένους – Γίνε φλογερός και τελείωσέ την

Οι επιστήμονες μελέτησαν και ανέλυσαν τα δεδομένα που προέκυψαν από τις απαντήσεις των ερωτηματολογίων των ζευγαριών που συμμετείχαν στην έρευνα, διαπιστώνοντας πως η επιθυμία των γυναικών για σεξ δεν συνάδει με την συχνότητα την οποία το κάνουν.

Με άλλα λόγια, ο σύντροφός τους συχνά αποφεύγει να τους ζητήσει να κάνουν σεξ, αν εκείνες δεν πάρουν την πρωτοβουλία. Γενικότερα, τα αρσενικά έδειξαν πως πιστεύουν πως η σύντροφός τους… σπανίως έχει όρεξη.

Φίλε προσοχή: Πόσο κρεβάτι θέλει για να μην το ψάξει αλλού;

Όπως αποδείχθηκε, η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές απαιτήσεις, ωστόσο οι περισσότερες θεώρησαν πως τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα είναι πάρα πολύ λίγες. Το κακό είναι ότι συνήθως δεν το λένε και περιμένουν από το ταίρι τους να κάνει την πρώτη κίνηση.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός πως σύμφωνα με τους επιστήμονες, όσο περισσότερο υποτιμά ένας άντρας την ανάγκη της συντρόφου του για σεξ, τόσο εκείνη τον θεωρεί… αφοσιωμένο στη σχέση.

Τονίζεται, πάντως, ότι το σεξ παίζει σημαντικότατο ρόλο στη σχέση ενός ζευγαριού, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και να προειδοποιούν πως η έλλειψή του, είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα οδηγήσει κάποιον στην απιστία.

Γι’ αυτό και το μόνο που έχουν να κάνουν τα αρσενικά, είναι να πειραματιστούν και να εξοικειωθούν με τις απαιτήσεις της αγαπημένης τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ