Μαρία Μπεκατώρου: «Τους παίκτες πάντα τους γνωρίζω πιο πριν. Μου αρέσει να ψυχολογώ τους ανθρώπους»


Το «Your Face Sounds Familiar» έκανε πρεμιέρα την Κυριακή (27/1) με την Μαρία Μπεκατώρου στο τιμόνι της παρουσίασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια σε συνέντευξή της ανέφερε ότι πάντα θέλει να γνωρίζει τους παίκτες πριν την πρεμιέρα και να τους ψυχολογεί, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με την κριτική επιτροπή.

Ερωτηθείσα για το αν συναντά τους παίκτες πριν την πρεμιέρα, απαντά:

«Τους παίκτες πάντα τους γνωρίζω πιο πριν. Μου αρέσει να ψυχολογώ τους ανθρώπους, να δω πώς θα είναι η σχέση μας, τι να προσέξω. Οι καλλιτέχνες είναι όμορφοι άνθρωποι, διαφορετικοί και πολλές φορές έχουν μια εκκεντρικότητα που μου αρέσει…».

Η παρουσιάστρια καταφέρνει πάντα να τους προσεεγίσει;

«Ναι, πάντα».

Ακόμη, για τη σύσταση της κριτικής επιτροπής η ίδια δηλώνει;

«Μέχρι τώρα που μιλάμε, έχουμε τρεις σίγουρους. Τον Δημήτρη Σταρόβα, τον Αλέξη Γεωργούλη και τη Μιμή Ντενίση. Είναι ωραίο που είναι όλοι καινούργιοι. Το «Face» έχει δύο χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση και είναι ωραίο να υπάρχει ανανέωση. Για τη Μιμή τι να πω; Πέρα από τα προφανή, σε προσωπικό επίπεδο έχουμε περάσει πολύ ωραία, έχουμε κάνει παρέα. Τώρα για τον Σταρόβα… είναι φίλος μου, περνάμε ωραία, βγαίνουμε, διασκεδάζουμε. Τον Γεωργούλη δεν τον ξέρω, τον έχω γνωρίσει μόνο κοινωνικά. Μια φορά μιλήσαμε τώρα στο τηλέφωνo αλλά μου άρεσε πολύ ο τρόπος του και τον εκτιμώ πολύ επαγγελματικά».

Τέλος, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πρόκειται για τελείως διαφορετικούς ανθρώπους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αυτό νομίζω ότι είναι το πιο ωραίο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…», λέει στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ