Τι φέρνει στη Γενεύη η Mitsubishi;


Η Mitsubishi μια εταιρεία με μακρά ιστορία αναμένεται να φέρει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο στην έκθεση της Γενεύης που θα ανοίξει τις πύλες της το Μάρτιο. Το όνομα αυτού: Mitsubishi Engelberg Tourer.

Το νέο πρωτότυπο θα αποτυπώνει τα νέα πλάνα της μάρκας και πως οραματίζεται τα νέα μοντέλα που θα κατασκευάσει τα προσεχή χρόνια. Το πρωτότυπο Engelberg Tourer όπως δηλώνει άλλωστε και η Mitsubishi, «θα είναι περισσότερο SUV, περισσότερο EV με περισσότερη τεχνολογία και περισσότερο στιλ»!

Το μοναδικό στοιχείο που έδωσαν προς το παρόν οι Ιάπωνες είναι μια teaser φωτογραφία η οποία απεικονίζει το εμπρόσθιο μέρος του concept μοντέλου, όπου διακρίνονται τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα, τα φώτα οροφής, αλλά και τα περίτεχνα LED φώτα ημέρας! Για την ονοματοδοσία του πρωτότυπου μοντέλου, οι ιθύνοντες της Mitsubishi επηρεάστηκαν από το αλπικό χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την επίσημη παρουσίαση του στην Γενεύη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το Engelberg Tourer αντικατοπτρίζει τις δύο κορυφαίες προτεραιότητες της Mitsubishi για μελλοντική ανάπτυξη προϊόντων, που είναι τα crossovers και η ηλεκτροκίνηση.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ