Σοκάρει η κόρη της Ειρήνης Λαγούδη στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” (vid)

Εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, ένα χρόνο σχεδόν από τον θάνατό της. Η ανακρίτρια κάλεσε την κόρη και τον αδελφό της άτυχης γυναίκας για να καταθέσουν για ακόμη μια φορά όσα γνωρίζουν σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του αγαπημένου τους προσώπου.

Πρώτος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ενώ στη συνέχεια αναμένεται και η ανήλικη κόρη της που ήταν και το τελευταίο πρόσωπο από την οικογένεια με το οποίο είχε μιλήσει η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν εξαφανιστεί και βρεθεί αργότερα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής ανέφερε: «Αυτός θα είναι ο τελευταίος κύκλος καταθέσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής. Τις επόμενες ημέρες μπαίνει το νερό στο αυλάκι και πολύ σύντομα αναμένεται να αποσταλεί κλήση προς απολογία κατηγορουμένου για όλες τις πράξεις για τις οποίες έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του συγκεκριμένου προσώπου που έχει μπει στο κάδρο της εισαγγελικής και ανακριτικής έρευνας. Έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία, για εμπρησμό, για συμμορία και ηθική αυτουργία σε όλα αυτά.Περιμένουμε να δούμε ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί και ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί. Η υπόθεση βρίσκεται στην ανακρίτρια και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι σε βαθμό κακουργήματος που σημαίνει ότι αυτοί που θα κληθούν τις επόμενες ημέρες για να απολογηθούν θα κληθούν με την ιδιότητα του κατηγορουμένου. Δεν μπορούν να κληθούν ως ύποπτοι και να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις στην ανακρίτρια», επισήμανε o δικηγόρος της οικογένειας.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ