Ηλίας Μουλάς: «Το κλίμα είναι υπέροχο στα γυρίσματα»


Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Αστέρας Ραχούλας» και τώρα τον απολαμβάνουμε στο σήριαλ του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Ο Ηλίας Μουλάς υποδύεται τον Λάκη του Φτασμένου, έναν χαρακτήρα που έχει αγαπήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό.

Γιατί όμως οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει τη σειρά; Ο Ηλίας Μουλάς δίνει τη δική του απάντηση στο περιοδικό Tv Έθνος: «Με μία λέξη: συνεργασία. Όλα ήρθαν και έδεσαν αρμονικά. Πολύ έξυπνο σενάριο, πολύ ωραία σκηνοθετική μάτια και δυνατό cast! Γι’ αυτό ο κόσμος αγάπησε αυτήν τη σειρά».

Ο Ηλίας αναφέρθηκε και στον ρόλο που υποδύεται λέγοντας: «Ο Λάκης είναι ένα παιδί μέσα στην τρελή χαρά, ονειροπόλος, αισιόδοξος και ολίγον… κάγκουρας! Η μόνη πραγματικότητα που έχει γνωρίσει είναι η επαρχία. Και τα ενδιαφέροντα του είναι γύρω από το γυμναστήριο και τις γυναίκες. Αν εξαιρέσουμε την αισιοδοξία του και την τρέλα του, απέχουμε πολύ ως χαρακτήρες».
Τι ακριβώς συμβαίνει στα γυρίσματα και ποιο είναι το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους ηθοποιούς; «Το κλίμα είναι υπέροχο στα γυρίσματα. Φυσικά δεν λείπουν τα νευρικά γέλια λόγω σεναρίου. Όταν ξεκινάει ο ένας δεν σταματάμε» λέει ο ηθοποιός.

Ο Ηλίας Μουλάς κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με έναν εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, τον Γιάννη Μπέζο.
«Συνεργάζομαι πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο και είναι πραγματικά μεγάλη μου τιμή. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας, πολύ σοβαρός με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση σε αυτό που κάνει Είναι ανοιχτός να ακούσει τις ιδέες των νέων ανθρώπων. Νοιάζεται για το σύνολο της σειράς και όχι μόνο για τις δικές του σκηνές. Πολλές φορές κάθεται και βλέπει τις σκηνές άλλων ηθοποιών και είναι εκεί για να καταθέσει τη γνώμη του.

Ηλίας Μουλάς: «Το κλίμα είναι υπέροχο στα γυρίσματα»

Ηλίας Μουλάς: «Το κλίμα είναι υπέροχο στα γυρίσματα»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ