Στη φόρα τα άπλυτα των stars


Ξέρει όλα τ’ άπλυτα των διασήμων, στην κυριολεξία, αφού είναι αυτός που αναλαμβάνει να τα καθαρίσει.

Ο Χανς Γίργκεν Τοφ είναι α κορυφαίος ειδικός στον καθαρισμό ρούχων καλλιτεχνών που βρίσκονται σε περιοδεία (ναι, υπάρχει τέτοιο πράγμα), ο οποίος έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με τα μεγαλύτερα ονόματα της σοουμπίζ όπως οι Μαντόνα, Pink και Μπινιονσέ.

Στην περιοδεία των U2, που κράτησε επτά μήνες και προέβλεπε συναυλίες σε δύο ηπείρους, συμμετείχαν 150 άνθρωποι, εκ των οποίων όλοι χρειάζονταν φαγητό, στέγη αλλά και καθαρά ρούχα. Εδώ μπαίνει το «der Topf» όπως του αρέσει να συστήνεται. Η εταιρία του, «Rock’n Roll Laundry», παρέχει εξοπλισμό και προσωπικό σε όλες τις παραγωγές. Αν και ο ίδιος δεν ακολούθησε τους U2 εξαιτίας τραυματισμού στη μέση, ήταν στο Βερολίνο για να πάρει πίσω τα μηχανήματα που είχε νοικιάσει στην παραγωγή.

Η παντοκρατορία του Τοφ ξεκίνησε το 2000, όταν εμφανιζόταν μ» ένα βανάκι έξω από συναυλιακούς χώρους στη Γερμανία και προσφερόταν να κάνει την μπουγάδα της παραγωγής. Η σημασία στη λεπτομέρεια που έδινε τον έκανε περιζήτητο. «Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τόσο παθιασμένο με την μπουγάδα» σχολιάζει στο σχετικό ρεπορτάζ των «New York Times» ο Τζέικ Μπέρι, διευθυντής παραγωγής της περιοδείας των υ2.

Ο Τοφ όμως είναι και μια απολαυστική πηγή παρασκηνίων της σοουμπίζ. Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ότι τα πιο βρόμικα ρούχα που διαχειρίστηκε ποτέ ήταν οι στολές της μέταλ μπάντας Slipknot, οι οποίες ήταν γεμάτες μπίρα, κρέμες και ψεύτικο αίμα και είχαν μείνει σε σακούλες σκουπιδιών για τρεις μέρες. Οι πιο συχνοί λεκέδες στα ρούχα των καλλιτεχνών είναι ιδρώτας και σκόνη αλουμινίου από τις σιδεριές της σκηνής. Και βέβαια δεν είναι και οι πιο εύκολοι πελάτες.

Ο γεννημένος το 1956 Γερμανός, που ήρθε στον κόσμο από Ανατολικογερμανούς μετανάστες οι οποίοι πέρασαν το Τείχος και άνοιξαν εκεί καθαριστήριο, αποκαλύπτει ότι ο Τζο Κόκερ είχε γίνει έξαλλος καθώς στο παντελόνι του μετά τον καθαρισμό είχε εμφανιστεί ένα ξεθώριασμα. «Δεν θα το ξεχάσω σε όλη μου τη ζωή» παραδέχεται ο μικρόσωμος Γερμανός, ο οποίος επίσης από λάθος ευθύνεται για το γεγονός ότι μάζεψε στο πλύσιμο ένα χρυσό παντελόνι του Ντέιβιντ Χειζελχοφ, ενώ υπάλληλος του κατέστρεψε σακάκι αξίας 3.000 δολαρίων που ανήκε στην Τζάνετ Τζάκσον. Σπεύδει ωστόσο να τονίσει ότι τέτοια περιστατικά είναι σπάνια.

 

Στη φόρα τα άπλυτα των stars

Στη φόρα τα άπλυτα των stars

Στη φόρα τα άπλυτα των stars

Στη φόρα τα άπλυτα των stars

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ