Καταγγελία: “Αυτή είναι η πολιτική του Δήμου Μεταμόρφωσης για τα αδέσποτα”


Με φασιστική νοοτροπία και με εκβιασμούς ο υπεύθυνος του κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης Κ. Παπαδάκης τρομοκρατεί τόσο λεκτικά όσο και με γραπτές εντολές το προσωπικό αλλά και εμάς.

Ζητά από το προσωπικό μα μην ταΐζει και να μην περιθάλπει κανένα αδέσποτο. Από τη μανία και το μίσος που έχει για τα ζώα δεν ξέφυγε και η μασκότ του κολυμβητηρίου μια γατούλα η οποία είναι στειρωμένη και εμβολιασμένη και χαίρει ας περιποίησης χαδιών και παιχνιδιών τόσο από το προσωπικό αλλά και από όλους εμάς τους αθλούμενους μικρούς και μεγάλους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι απόψεις και καταγγελίες αναγνωστών, άλλων site ή blogs που αναδημοσιεύονται από το portal δεν ταυτίζονται απαραίτητα με τις απόψεις των συντακτών ή του «tromaktiko». Πιστεύουμε στην ελευθερία του λόγου και της άποψης και συνεχίζουμε από τις 08/10/2018 να δημοσιεύουμε κάθε είδους καταγγελία ή άποψη αναγνώστη που έχει απτά στοιχεία και είναι τεκμηριωμένη.


5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θράσος αναδρεία και κατάχρηση εξουσίας από έναν μισάνθρωπο.
    Ο ανύπαρκτος ο οποίος μονίμως είναι εκτός γραφείου κυνηγάει τώρα και τα αδέσποτα ζώα με τις ευλογίες του Δήμου.
    Άμα θες να είσαι τυπικός για όλους και για όλα πρώτα ξεκίνα από τον ευατός σου.

  2. Orismenoi poy theloun na legontai anthropoi epilegoun aytous tous tropous kai methodous gia na dixoyn thn kakia tous alla th perimenete apo vlahonisiotes then vlepetai th kanoyn sthn krhth? auto den shmainei oti oloi oi krhthkoi einai etsi san kai ayton alla otan pshfhzoyn pasok kai siriza na ta perimene aytes tis nootropoies enothtai kai antidraste dinamika kai sto telos dhsfymysteton kai mhn ton pshfhsetai to katharma ayto enothhte me alla somatia me agaph kai timh enas filos kai latris ton zoon kalh shnexeia

  3. Γιατι ειναι παραλογο αυτο που λεει ο προϊστάμενος?
    Σε ενα χωρο υγειονομικου ενδιαφεροντος δεν μπορουν να κυκλοφορουν ζωα, εκτος κι αν ειναι οδηγοι-βοηθοι ανθρωπων με αναπηριες.
    Μονο στην Ελλαδα, δεν μπορουμε να συμμορφωθουμε με τετοιους κανονες…
    Οπουδηποτε αλλου ισχυουν και τηρουνται κανονικα!

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ