Τελικά ακόμη και αυτή η συμφωνία της ντροπής δεν ισχύει για τους Σκοπιανούς!


Τελικά οι Εθνομηδενιστές των Αθηνών αφού κατάφεραν να εκπληρώσουν το διαχρονικό όνειρο και σκοπό των ΣλαβοΑλβανών των Σκοπίων και του Σόρος τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου εις βάρος της πατρίδας μας.

γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Βέβαια η πλειονότητα του λαού μας υπό  το φως των καθημερινών αποκαλύψεων για το προσκήνιο αλλά κυρίως για το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης είναι πεπεισμένη ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση και τα πρόσωπα αυτά λειτούργησαν ανοήτως ή πιθανόν και με δόλο εις βάρος των συμφερόντων της χώρας μας.

Φυσικά η κατάπτυστη για την πλειονότητα του Ελληνικού λαού συμφωνία ήδη παράγει ολέθρια αποτελέσματα για μας αφού μας απαγορεύουν με φασιστικό τρόπο να κάνουμε ομιλίες ακόμα και σε κλειστούς χώρους (όπως στο πολεμικό Μουσείο) για την Μακεδονία μας ενώ οι Σκοπιανοί συνεχίζουν να αποκαλούν το μόρφωμα τους σκέτη Μακεδονία ξεχνώντας το “Βόρεια” λέγοντάς μας μάλιστα με περίσσιο θράσος ότι περιμένουν το Ελληνικό Κοινοβούλιο να κυρώσει και την είσοδο τους στο ΝΑΤΟ!

Να σας πω την αλήθεια δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν μας πουν μεθαύριο ότι η αποδοχή εκ μέρους τους θα γίνει όταν τους εντάξουμε πέρα από το ΝΑΤΟ και ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή όπως λέει το “Ουράνιο Τόξο” (Σκοπιανή Οργάνωση στην Βόρεια Ελλάδα) να τους ζητήσουμε συγνώμη για διώξεις των δήθεν “Μακεδόνων” συμπατριωτών τους.

Με λίγα λόγια φίλες/οι οι παραχαράκτες της παγκόσμιας ιστορίας εδώ και καιρό μας περιγελούν και αυτό φάνηκε και στην συζήτηση που έγινε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την αποφράδα ημέρα της 25ης Ιανουαρίου όπου η πλειοψηφία των πρόθυμων ρεταλιών δέχτηκε το υφιστάμενο Σύνταγμα των Σκοπιανών χωρίς καμία τροποποίηση και μάλιστα σε φωτοτυπία από το … διαδίκτυο!

Βέβαια ο γνωστός ψαλιδοχέρης των συντάξεων και νυν υφυπουργός των εξωτερικών μας είπε ότι αυτό είναι φυσιολογικό και οι Σκοπιανοί θα εντάξουν τις αλλαγές του Συντάγματος τους όχι στο κυρίως κείμενο αλλά ως παραπομπές στο τέλος …. αυτού!

Περίεργα πράγματα και περίεργες καταστάσεις από ανθρώπους οι οποίοι αν μη τι άλλο δεν δείχνουν σοβαροί αλλά κατευθυνόμενοι με ότι αυτό συνεπάγεται!

Να είστε βέβαιοι ότι στο άμεσο μέλλον θα αποκαλυφθούν πολλά για την δράση αυτών των τύπων και είμαι σίγουρος ότι πολλοί εξ αυτών θα οδηγηθούν στα εδώλια των δικαστικών αιθουσών ακόμα και με την κατηγορία της Έσχατης Προδοσίας!

Περιμένω σύντομα όπως ακούγεται ότι στην Βόρεια Ελλάδα θα έχουμε την δημιουργία ενός γνήσιου Ευρωσκεπτικού Πατριωτικού Κόμματος το οποίο θα υποσχεθεί και θα αναλάβει την διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της Μακεδονίας μας απέναντι στις επιβουλές για να μη γελιόμαστε όχι μόνο των Σκοπιανών αλλά των … ραδιούργων Γερμανών οι οποίοι για τις δικές τους γεωπολιτικές σκοπιμότητες επέβαλαν στους χρήσιμους ηλίθιους των Αθηνών την υλοποίηση των σχεδίων τους!

Η Μακεδονίας μας κινδυνεύει αφού η Κυβέρνηση την ξεπούλησε αλλά δυστυχώς και η Αξιωματική Αντιπολίτευση δείχνει να το αποδέχεται αφού δεν φαίνεται να έχει την “διάθεση” και τα κότσια να την προστατεύσει!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ