Η Σοφία Καρβέλα απάντησε στις φήμες που τη θέλουν έγκυο αλλά όχι από τον σύζυγό της

Υπάρχουν κάποια παιδιά που ό,τι κι αν κάνουν παραμένουν πάντα «διάσημα». Σου μιλώ για τα παιδιά που έχουν κατακτήσει το status του celebrity από κούνια, αφού είναι απόγονοι διάσημων ανθρώπων. Σε αυτό το μικρό στην Ελλάδα group ανήκει και η Σοφία Καρβέλα, που τι κι αν έχει φύγει εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, τι κι αν ζει τη ζωή της μακριά από όλους και από όλα στη Νέα Υόρκη, είναι ακόμα celebrity στην Ελλάδα όπου τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή δεν σταματούν ποτέ.

Το τελευταίο από αυτά, του περιοδικού Ciao, ισχυρίζεται ότι η Σοφία Καρβέλα χώρισε με τον σύζυγό της Θανάση Πανουργιά, είναι ξανά ερωτευμένη με κάποιον Γάλλο και περιμένει και το πρώτο της παιδί από εκείνον, και τρίτο στο σύνολο.

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος του “Happy Day” επικοινώνησε μαζί της μέσω Instagram και εκείνη του έστειλε την απάντησή της διαψεύδοντας κατηγορηματικά και με χιούμορ στις φήμες εγκυμοσύνης της. «Είμαι πολύ έγκυος από συγκίνηση και περιέργεια για το γιατί κάποια άτομα από την αγαπημένη μου ελληνική κοινότητα δημοσιεύουν μια είδηση για κάποια κοπέλα που ζει σε άλλη ήπειρο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δουλειά της. Ακόμα δεν έχω αποδεχτεί ότι είμαι η κόρη δύο γνωστών και ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων. Να προσθέσω ότι είμαι κι εγώ μεγάλη θαυμάστριά τους με ειλικρινές ενδιαφέρον όπως αυτό των ξένων να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή. Τέλος πάντων. Οι γονείς μου δεν πρόκειται να γίνουν παππούδες για τρίτη φορά», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Καρβέλα.

Η ίδια απέφυγε ωστόσο να απαντήσει για το ζήτημα του χωρισμού από τον πατέρα των δύο γιων της, Νίκου και Νέστορα. Οι τελευταίες της φωτογραφίες στο Instagram με τον Θανάση Πανουργιά, με τον οποίο παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη το 2014 αναρτήθηκαν πριν από πολλούς μήνες, όμως σχόλιο ουδέν εκ μέρους της. «Κανένα σχόλιο. Αυτό δεν λένε οι celebrities; Ειρήνη σε όλο τον κόσμο», είπε η Σοφία Καρβέλα και συνέχισε την ζωή που επέλεξε να ζει ως «ανώνυμη» μεταξύ «ανωνύμων» στη Νέα Υόρκη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here