Κατολίσθηση στα Χανιά: Παρατείνεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας


Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία στον Βόρειο Οδικό άξονα της Κρήτης

Παρατείνεται μέχρι και την Παρασκευή (01/02/2019) το μεσημέρι η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο οδικό τμήμα από τον κόμβο Γαλατά μέχρι και τον κόμβο Πλατανιά του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης, μετά από νέα απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων.

Η νέα παράταση δόθηκε λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται προκειμένου να αντιμετωπισθεί εκτεταμένη κατολίσθηση στη θέση «Σταλός» και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου Χανίων – Κισσάμου.

Η κατολίσθηση στον Κάτω Σταλό τρομοκράτησε τους κατοίκους

Ένας τεράστιος χωμάτινος όγκος κατέρρευσε το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου στην οδό Μαλινδρέτου στον Κάτω Σταλό και από καθαρή τύχη δεν «θάφτηκε» κάτω από τα χώματα και τις πέτρες κάποιος πολίτης ή διερχόμενο όχημα.

Οι Αρχές έκλεισαν τον δρόμο καθώς ο όγκος του λόφου που κατολίσθησε έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του οδοστρώματος, ενώ η κυκλοφορία ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς συνεχώς έπεφταν πέτρες και χώματα.

Απόψε – Κατολίσθηση στην οδό Μαλινδρέτου στον Κάτω Σταλό – Έκλεισε ο δρόμος

Απόψε – Κατολίσθηση στην οδό Μαλινδρέτου στον Κάτω Σταλό – Έκλεισε ο δρόμος

Geplaatst door Flashnews.gr op Dinsdag 22 januari 2019

Όπως αναφέρει στο flashnews.gr η κ. Κατερίνα Κρανιωτάκη, κάτοικος που διαμένει ακριβώς κάτω από το τμήμα του υψώματος που κατέπεσε, ακούστηκε αρχικά ένας δυνατός βόμβος σαν να ήταν σεισμός. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε υποχωρήσει ένα τεράστιο κομμάτι του λόφου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και flashnews.gr)


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ