Κέρκυρα: «Σκότωσαν το παιδί μας» – Τραγικές φιγούρες οι γονείς της Άννας Μαρίας που μίλησαν στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” (vids)


Oι γονείς της 8χρονης Άννας Μαρίας, βρέθηκαν σήμερα στο σημείο που έγινε το δυστύχημα για να βοηθήσουν στο έργο του πραγματογνώμονα όσον αφορά τις συνθήκες που έγινε το ατύχημα

Αυτό που ζητούν είναι δικαίωση. Η μητέρας της Άννας Μαρίας, στο πλαίσιο παρουσίας της στην τηλεοπτική εκπομπή του STAR ”Αλήθειες με την Ζήνα” δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τετάρτης (16/01), όταν ένα 8χρονο κορίτσι ξέφυγε για ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη μητέρα του και παρασύρθηκε από δύο ΙΧ διερχόμενα αυτοκίνητα, στην περιοχή Βρυώνη της Κέρκυρας.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παράσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη μικρή, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ