Ποιος «κόπηκε» λίγο πριν από την προβολή της εκπομπής της Μελέτη


«Θρίλερ» για γερά νεύρα η σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Κι αυτό γιατί άλλοι καλεσμένοι ανακοινώθηκαν στο Δελτίο Τύπου του Alpha και έπαιξαν και στο τρέιλερ της πετυχημένης εκπομπής και άλλους θα δείτε τελικά στις οθόνες σας. Σε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής αλλά με πολύ σοβαρό λόγο.

Όπως όλοι γνωρίζαμε απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη θα υποδεχόταν την Άννα Ραφαέλα Μπαζάν, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «GNTM», την θεατρική παραγωγό  Μπέσσυ Γιαννοπούλου.που κατηγορείται από την ηθοποιό Πέμυ Ζούνη για απάτη και αρπαγή και βρίσκεται μαζί της σε δικαστική διαμάχη και τον Πέτρο Γαϊτάνο, που πριν από λίγες μέρες τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Τους είδαμε και στο τρέιλερ της εκπομπής το οποίο όμως αποσύρθηκε και άλλαξε, όπως τελικά άλλαξε και η εκπομπή!

Τι συνέβη; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η Πέμη Ζούνη αντέδρασε μέσω δικηγόρων στην εμφάνιση της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στην εκπομπή για λόγους παραβίασης των προσωπικών της δεδομένων.

Αντιλαμβάνεστε πως ακολούθησε το… χάος. Αφού, πέραν της νομικής εμπλοκής, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου να αλλάξει μια ήδη μονταρισμένη εκπομπή, αλλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος για να μπορέσει να βγει η εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα στον αέρα στις 12:10.

Η συνέντευξη της Μπέσσυς Γιαννοπούλου δεν θα προβληθεί και στη θέση της θα δείτε συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη (που λέει πολλά που θα συζητηθούν) και που είχε γυριστεί αλλά για άλλη μέρα της εκπομπής.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ