Κομοτηνή: Μεγάλη επιχείρηση στο Δημοκρίτειο από την ΕΛ.ΑΣ. λόγω κατάληψης στη Νομική


Κομοτηνή: Οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε 18 προσαγωγές

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση έγινε στη Νομική Σχολή, στην Κομοτηνή, για την απομάκρυνση ατόμων που επιχείρησαν να προχωρήσουν σε κατάληψη παρεμποδίζοντας τους υπαλλήλους να προσέλθουν στην εργασία τους και περίπου 400 φοιτητές να προσέλθουν για γραπτή εξέταση.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης -σύμφωνα με την ΕΛΑΣ- έγιναν 18 προσαγωγές ατόμων από την Αστυνομία ενώ όλα τα άτομα που προσπάθησαν να καταλάβουν τη Νομική, απομακρύνθηκαν.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την απομάκρυνση ομάδας ατόμων που εισέβαλε σε αυτό τις πρωινές ώρες σήμερα

Ειδικότερα, ομάδα νεαρών ατόμων επιχείρησε να καταλάβει το κτήριο της Νομικής Σχολής παρεμποδίζοντας τους υπαλλήλους να προσέλθουν στην εργασία τους και περίπου 400 φοιτητές να προσέλθουν για γραπτή εξέταση, με αποτέλεσμα οι πρυτανικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας.

Με άμεση και συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η απομάκρυνση των ατόμων. Στη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 18 προσαγωγές και ο χώρος αποδόθηκε στις Πρυτανικές Αρχές.

Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α Κομοτηνής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ