Πειραιάς: Ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα οπλισμένα με ματσέτα


Πειραιάς: Ανήλικοι δέχθηκαν επίθεση  από 30 άτομα τα οποία ήταν οπλισμένα με ματσέτα. Για το περιστατικό της νέα επίθεσης κατά ανηλίκων, που έφερε στη δημοσιότητα ο ANT1, πραγματοποιήθηκαν 4 συλλήψεις. Η ματσέτα έχει λάμα 34 εκατοστά και όλα  ξεκίνησαν από μια λογομαχία.

Πειραιάς: Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 20:00 το βράδυ όταν μία παρέα ανηλίκων που αποτελούνταν από έναν 17χρονο, έναν 15χρονο, έναν 16χρονο και έτερους φίλους τους δέχθηκε επίθεση από μία παρέα περίπου 30 ατόμων, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και τέσσερις ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν.

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές λογομάχησαν και τότε ένας από τους δράστες χτύπησε στο πρόσωπο τον 17χρονο ενώ ένας άλλος ο οποίος ακόμη δεν έχει ταυτοιηθεί έβγαλε από τη ζώνη του ένα μεγάλο μαχαίρι τύπου ματσέτα και τους απείλησε.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί όπου κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν τρεις ανήλικους δράστες ηλικίας 17 ετών (κάποιοι έχουν γεννηθεί το 2006 αλλά ακόμη δεν έχουν κλείσει τα 18), καθώς και το προαναφερόμενο μαχαίρι σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από αυτούς.

Οι κατηγορούμενοι προσήχθησαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τους παθόντες και συνελήφθησαν, ενώ ουδείς εξ αυτών αναγνωρίσθηκε ως ο κάτοχος του μαχαιριού.

Παράλληλα, συνελήφθη επιπλέον ένα άτομο – μέλος της παρέας, το οποίο αφού απέρριψε στο έδαφος ένα μαχαίρι (τύπου πεταλούδα) στη συνέχεια προέβαλε σθεναρή αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Τέλος οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους γονείς των δύο εκ των κατηγορουμένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι γονείς των υπόλοιπων δύο διαφεύγουν της σύλληψης και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ