«Σκοτωμός» στη Βουλή μεταξύ βουλευτών – Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (vid)


Άγριος καβγάς ξέσπασε στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού ανάμεσα στον Τέρενς Κουίκ και τον πρόεδρο της Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη για καθαρά διαδικαστικό ζήτημα.

Όλα άρχισαν όταν ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τους Απόδημους, διαμαρτυρήθηκε για τον χρόνο διάρκειας της Επιτροπής. Βιαζόταν να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση λόγω της επίσκεψης Στάινμαγιερ, όπως είπε, ο κ. Κουίκ και «κάρφωσε» τον πρόεδρο της Επιτροπής, λέγοντας πως η συμφωνία ήταν να μιλήσει 5 λεπτά, να απαντήσει σε 5 ερωτήσεις και να φύγει.

«Κάνετε απόλυτο λάθος… Γυρίσατε την πλάτη σας στο Σώμα», υποστήριξε ο κ. Τριανταφυλλίδης που αναφέρθηκε στην επιστολή που έστειλε, ως όφειλε, στον κ. Κουίκ.

«Θίγεται την τιμή μου, με πήρατε τηλέφωνο ναι η όχι; Μου είπατε να έρθω να τοποθετηθώ, έχω και άλλες δουλειές, έχω να πάω στον Στάινμάγιερ», είπε σε οργισμένο ύφος ο Τέρενς Κουίκ και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γιατί αρνείται, όπως είπε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την εντιμότητά του.

Να θεωρηθεί λήξαν το επεισόδιο ζήτησε λίγο αργότερα ο Τέρενς Κουίκ που επέμεινε, πάντως, στα λεγόμενα του. Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ