Αληθινή ιστορία: Εγώ η συντηρητική, έγινα η απόλυτη π……α για χάρη του


Αληθινή ιστορία: Εγώ η συντηρητική, έγινα η απόλυτη π……α για να ικανοποιήσω τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του

Δυο χρόνια μετά τον… “υπνωτισμό” μου, κατάλαβα ότι όλο αυτό που έζησα, ήταν τουλάχιστον αηδιαστικό.

Στα 28 μου, είχα μόλις δυο σχέσεις. Στο κρεβάτι δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι εξτριμ.

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι και οι δυο σχέσεις μου ήταν με άτομα χαμηλών τόνων και με μικρή εμπειρία στο πως να κάνουν μια γυναίκα να τρέμουν τα πόδια της. Και φυσικά δεν ήταν καν προικισμένοι.

“Στερημένη” κατά κάποιο τρόπο από φαντασιώσεις και όσα έβλεπα έως τότε μόνο στα ροζ σαιτ που κατέφευγα συχνά πυκνά για να αυτοϊκανοποιηθώ μόνη μου, πίστευα πως η μοίρα μου ήταν αυτή. Μια ρουτίνα με συντηρητική σχέση, λίγο και απλό “άνοστο” σεξ και μια απλή ζωή.

Να τονίσω, πως είμαι μια όμορφη κοπέλα που με φλερτάρουν πολύ και έντονα συνέχεια, αν και φοράω τον μανδύα της σεμνής.

Ένα απόγευμα και ενώ γύριζα από τη δουλειά, με πλησίασε ένας 40χρονος με γένια, γεροδεμένος και με τις πρώτες γκρίζες τρίχες στα γένια και τα μαλλιά που αναστατώνουν το 99% των γυναικών κάθε ηλικίας.

Με φλέρταρε τόσο έξυπνα, που σε λίγα λεπτά του είχα δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου μου και το instagram μου. Δεν έπαψα να σκέφτομαι πόσο τρελό ήταν αυτό που έγινε, στο κέντρο της Αθήνας και πως ενέδωσα.

Όταν έφτασα σπίτι, έλαβα το πρώτο μήνυμα. Λακωνικό και εύστοχο. Έγραφε “Με μάγεψες”. Έλιωσα. Σκέφτηκα πως ο τύπος ή είναι μεγάλος μάγκας ή μεγάλος γύπας.

Αληθινή ιστορία – Σούσουρο: Πεθερά «έπιασε» τη νύφη καβάλα στον εραστή στο γλέντι του γάμου της

Απάντησα μονολεκτικά “Χαίρομαι” και από εκεί ξεκίνησε το μπίρι μπίρι μέχρι αργά το βράδυ.

Τρεις μέρες μετά, κανονίσαμε το πρώτο ραντεβού, αφού είχαμε ανταλλάξει πολλές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στα μηνύματα.

Πήγαμε για ένα χαλαρό ποτό σε ένα μικρό μπαράκι στο κέντρο και μετά βρεθήκαμε κάπου παραλιακά, με εμένα καβάλα πάνω του, χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να μπορώ να αντισταθώ. Τον ήθελα μέσα μου. Και μου το έδωσε με τον πιο πρόστυχο τρόπο, σύμφωνα με αυτά που είχα ζήσει μέχρι τότε. Με έκανε και τελείωσα ενώ ήταν μέσα μου, όχι μια, αλλά τέσσερις φορές σε ένα τέταρτο. Δεν είχα τελειώσει ποτέ με επαφή έως τότε.

Μετά από εκείνο το βράδυ, κόλλησα. Τον σκεφτόμουν νύχτα μέρα και φούντωνα.

Επειδή δεν του άρεσαν οι ρουτίνες, το κάθε ραντεβού μας ήταν θεματικό. Τον πρώτο καιρό ήταν όλα τέλεια, ώσπου άρχισε να με… μοιράζεται και να πραγματοποιεί τις φαντασιώσεις του.

Στην αρχή μου άρεσε, αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι με ξεφτίλιζε ως προσωπικότητα. Με έβαλε να πάω με άλλους, να την πέσω σε άγνωστο και να καταγράφω σε βίντεο όλο το σκηνικό, να αυτοικανοποιούμαι ενώ βρίσκομαι σε δημόσιο χώρο και πολλά άλλα.

Το αποκορύφωμα ήταν, όταν με έβαλε να πάω σε ένα adult theater, να μπω μέσα μόνη μου και να γλύψω άγνωστους άντρες ενώ τον είχα σε βιντεοκλήση να με βλέπει.

Μετά από αυτό “ξύπνησα” και τον έβγαλα από τη ζωή μου.

Με έκανε όσο πιο βρώμικη μπορούσε για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Κρίμα…


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ