28χρονη αποκαλύπτει: “Γνώρισα τον «κύριο Παντρεμένο» και διέλυσα τη ζωή μου”


28χρονη αποκαλύπτει: Είμαι μία πρώην διευθύντρια σε τμήμα μάρκετινγκ και επικοινωνιών που κατέληξα να παίζω μουσική σε μπάντα

Γνώρισα τον «κύριο Παντρεμένο» περίπου ενάμιση χρόνο πριν, όταν ένας φίλος μου μου ζήτησε να παίζω πλήκτρα στο καινούργιο του συγκρότημα και αυτός ήταν ο μπασίστας.

Με γοήτευσε και τον ερωτεύτηκα αμέσως γιατί είχε πολύ χιούμορ, ήταν ωραίος, γενναιόδωρος, ευγενικός, γλυκός, δημιουργικός, είχε ωραίο στυλ και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Για να μην αναφέρω το πόσο περιπετειώδης ήταν.

Υπήρχε τρομερή χημεία ανάμεσά μας, όμως από την αρχή και καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσης μας ένιωθα πολύ άβολα που ήταν παντρεμένος. Με είχε διαβεβαιώσει ότι η σύζυγός του ήταν εντάξει με όλο αυτό αφού είχαν συμφωνήσει να μην ρωτάνε ο ένας τον άλλον και να μην λένε τίποτα για τέτοια ζητήματα.

Αληθινή ιστορία 26χρονης: “Πήγα με τον παντρεμένο καθηγητή της γυμναστικής και…”

Τον παρότρυνα συχνά να της το πει, όμως δεν έβρισκε το θάρρος μέχρι που στο τέλος τα παράτησα και πίστεψα πως πράγματι δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Όταν περνούσαμε χρόνο μαζί, πηγαίναμε είτε σε πάρκα εκτός της πόλης ή στο στούντιο που παίζαμε μουσική. Η σκέψη πως δεν υπήρχε η πίεση της πλήρους δέσμευσης μας άρεσε και μας επέτρεπε να είμαστε και πιο χαλαροί σεξουαλικά.

28χρονη αποκαλύπτει: “Γνώρισα τον «κύριο Παντρεμένο» και διέλυσα τη ζωή μου”

Ταυτόχρονα όμως, το γεγονός πως η σχέση μας βρισκόταν στο σκοτάδι και ήταν τελείως κρυφή με έκανε να αισθάνομαι απαίσια και ένιωθα πως ντρεπόταν για εμένα, για εμάς, για τα πάντα.

Τον εμπιστεύτηκα όταν μου είχα πει πως έχουν από κοινού αποφασίσει σαν ζευγάρι να βλέπουν κι άλλους περιστασιακά, οπότε δεν ένιωθα αυτό που λέμε «αντροχωρίστρα», όμως κουβαλούσα συνεχώς ένα βάρος από τις ενοχές που είχε για να μην μάθει τίποτα η σύζυγός του.

Αληθινή ιστορία: Εγώ η συντηρητική, έγινα η απόλυτη π……α για χάρη του

Όταν μετά από ένα διάστημα της αποκάλυψε τελικά τι συνέβαινε, αποδείχθηκε πως δεν ήταν εντάξει με αυτό.

Η σχέση μας τελείωσε με πολύ άσχημο τρόπο. Μου είπε να μην του ξαναστείλω και να μην επιχειρήσω να ξαναεπικοινωνήσω μαζί του και πράγματι δεν τον έχω ξαναδεί από τότε.

Έχει περάσει ένας χρόνος περίπου και ακόμη νιώθω πολύ ένοχη για ό,τι είχε γίνει, παρόλο που πλέον βρίσκομαι σε μία αφοσιωμένη και μονογαμική σχέση με έναν ελεύθερο άνθρωπο που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

Όσον αφορά στο στερεότυπο της «γυναίκας που κλείνει ένα σπίτι», εγώ προσωπικά δεν το βρίσκω ακριβές. Οι καταστάσεις είναι πολύ διαφορετικές από αυτό που φαίνονται. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τις καλύτερες προθέσεις του κόσμου, όμως πιστεύω πως υπάρχει και η άλλη πλευρά.

Αυτές οι γυναίκες, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, πιστεύουν πως μπορούν πραγματικά να κάνουν τα πράγματα να δουλέψουν χωρίς να πληγωθεί κανείς και νοιάζονται αληθινά και για τον άντρα τον οποίο έχουν ερωτευτεί και για τα υπόλοιπα πρόσωπα που υπάρχουν από πίσω.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ