Νέα γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: 39χρονος σκότωσε τη σύντροφό του [εικόνες & βίντεο]


Μια νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης προκαλώντας θλίψη θυμό και ερωτηματικά για τους λόγους που οι γυναίκες είναι θύματα στα χέρια των συντρόφων τους.

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στις αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cretalive, ένας 39χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του με περίστροφο.

Το θύμα όπως αναφέρουν πληροφορίες ήταν Ρουμανικής καταγωγής. Ο 39χρονος δράστης φαίνεται ότι είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για μικροποσότητες ναρκωτικών αλλά και εμπλοκή σε επεισόδια και φασαρίες, όχι όμως με καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία ή κάτι άλλο απέναντι στη σύντροφό του.

Μόλις διέπραξε το έγκλημα, ο δράστης κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενημερώνοντας ότι μόλις είχε διαπράξει φόνο ενώ στη συνέχεια κατέφθασε και η αστυνομία η οποία προχώρησε στη σύλληψή του. Οι διασώστες που μπήκαν στο σπίτι έσπευσαν προς τη γυναίκα ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο ίδιος φτάνοντας στο αστυνομικό τμήμα ομολόγησε το έγκλημα και παραδέχθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί.

Η νέα γυναικοκτονία έγινε, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, στην περιοχή των Καμινίων. Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Για την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να είχε προηγηθεί έντονος καυγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση καθώς τέτοια περιστατικά είναι το λιγότερο συγκλονιστικά ενώ νεκροψία – νεκροτομή πρόκειται να διενεργηθεί στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Τηλεφωνική γραμμή SOS

Η Γραμμή SOS 15900 είναι μια υπηρεσία εθνικής εμβέλειας που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες θύματα βίας ή σε τρίτα πρόσωπα να επικοινωνήσουν άμεσα µε ένα φορέα αντιμετώπιση της έµφυλης βίας.

Τη γραμμή στελεχώνουν ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι που παρέχουν άμεση βοήθεια σε έκτακτα και επείγοντα περιστατικά βίας σε 24ωρη βάση, 365 µέρες το χρόνο. Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής επικοινωνίας των γυναικών µέσω της διεύθυνσης e-mail: [email protected].


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ