Έλενα Ασημακοπούλου: «Ο ρόλος της Πέρσας θυμίζει πολύ την Έλενα»


Η Έλενα Ασημακοπούλου πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του Open tv «Για Πάντα Παιδιά», υποδυόμενη την Πέρσα και μιλά για τον ρόλο της.

Σύμφωνα με το σενάριο, η νεαρή γυναίκα μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική και άρχισε να δουλεύει ως δημοσιογράφος.

Είναι παντρεμένη με τον Σταμάτη (Νίκος Πουρσανίδης), που είναι και ο σχολικός της έρωτας, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη. Η Πέρσα είναι πολύ απασχολημένη με τη δουλειά της, κερδίζει πιο πολλά χρήματα και αυτό καταπιέζει τον Σταμάτη.

«Οταν διάβασα τον ρόλο μου, διαπίστωσα ότι έχω πολλά κοινά στοιχεία με την Πέρσα κι ας μη με συμφέρει αυτό που λέω… Αυτή η τελειομανία που τη χαρακτηρίζει και θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, και το παιδί και το σπίτι και η δουλειά, θυμίζουν πολύ την Ελενα. Θέλω κι εγώ να είναι όλα στην εντέλεια. Δεν θα πω στον άντρα μου «σφουγγάρισε», όπως γίνεται με τον Σταμάτη στη σειρά, αλλά πραγματικά στην Πέρσα είναι φορές που βλέπω τον εαυτό μου» αναφέρει στην Espresso η ηθοποιός και προσθέτει: «Είναι μια σειρά που κάθε τηλεθεατής μπορεί να ταυτιστεί με κάποιον από τους ήρωες».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ