«Τορπίλη» Κύρτσου: «Όταν πέσει ο Μαδούρο θα δούμε ποιος τα έπαιρνε στον ΣΥΡΙΖΑ»


Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι στήριξαν το νυν πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, έναντι της πρότασης της ευρωβουλής για στήριξη του αντιπάλου του, Χουάν Γκουαϊδό, εξαπέλυσε την Πέμπτη (31/01) ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κύρτσος.

Με ένα δηκτικό σχόλιο, ο κ. Κύρτσος περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στο Ευρωκοινοβούλιο, στηλιτεύοντας τη στάση που τήρησαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Παπαδημούλης έλειπε, αλλά ο Κούλογλου και η Κούνεβα κάλυψαν επάξια το κενό και έδωσαν μάχη υπέρ του Μαδούρο».

Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να δείξει όψιμα αντανακλαστικά «αριστεροσύνης», προτάσσοντας δήθεν τα ιδεώδης της «αγάπης και αλληλεγγύης» απέναντι σε ένα στυγνό δικτάτορα.

Ο κ. Τσίπρας προφανώς επιχειρεί να δείξει στο εξωτερικό ότι δεν έχει απωλέσει την αριστερή «βιτρίνα» του και δίνει εντολές στους ευρωβουλευτές του να μην αφήσουν… μόνο κι απροστάτευτο τον άνθρωπο που έχει απομονωθεί ήδη από το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας.

Κατά τα λοιπά, ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6», χαρακτήρισε ακατανόητη την άποψη ότι ο Μαδούρο είναι ένας δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης.

«Μιλάμε για 40 δολοφονίες αντιφρονούντων την τελευταία εβδομάδα… Οι Συριζαίοι παίζουν καθυστέρηση για να κάνει διάλογο ο Μαδούρο και να εξοντώσει το σύνολο των αντιπάλων του», σημείωσε ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής.

Και πρόσθεσε με νόημα: «Οι Podemos έχει αποδειχθεί ότι τα παίρνανε από το καθεστώς… Τώρα ποιος ακριβώς τα παίρνει και πώς τα παίρνει από τον ΣΥΡΙΖΑ θα το δούμε, όταν ανοίξουν τα αρχεία του καθεστώτος».

«Αυτός ο ζήλος τους να μην πέσει το καθεστώς δεν εξηγείται διαφορετικά», συμπλήρωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και σημείωσε ότι «υπάρχουν φίλοι του πρωθυπουργού που μπαινοβγαίνουν εκεί όπως ο Νίκος Παππάς».

«Δεν ξέρω τι τουρισμός είναι αυτός», συμπλήρωσε.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ