Κορινθία: «Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί;» – Ραγδαίες εξελίξεις με τον πατέρα Κλεομένη και τους Παλαιοχριστιανούς


Κορινθία: Συνεχίζεται το θρίλερ που μονοπωλεί τις τελευταίες ημέρες την ενημέρωση και την κοινή γνώμη με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που έμεναν σε λαγούμι.

Να υπογραμμισθεί πως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας παραμένουν άφαντα και ο 45χρονο πατέρα να αρνείται σθεναρά να δώσει δείγμα DNA.

Η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού, Σεβαστή, η οποία αγνοείται από την ημέρα της σύλληψης του μαζί με τα παιδιά της, πρόκειται σήμερα να εμφανιστεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών στην Κόρινθο.

«Προφανώς και βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα ασφαλές σημείο και με κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης», είπε ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στην εγκυμονούσα εντολέα του και στα παιδιά της.



Κορινθία – Παλαιοχριστιανός Μανώλης: Δεν με αφορά ο πατέρας Κλεομένης – Δεν είναι πατέρας της εγγονής μου

Για τον πατέρα Κλεομένη και το αν είναι πατέρας της εγγονής της κόρης του παλαιοχριστιανού Μανώλη, ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Έχω αναφέρει και από τις τηλεοπτικές εκπομπές ότι όλοι αυτοί που το λένε αυτό θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες με αγωγές. Και θα αποδείξουν στο δικαστήριο αυτό που λένε και γιατί το λένε».



Όπως είπε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης, τον πατέρα Κλεομένη τον γνώρισε πριν από 15 χρόνια. «Έκτοκτε είχε έναν διαφορετικό δρόμο αλλά πολλά μέλη της κοινότητας τον γνώριζαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο πατήρ Κλεομένης έχει υποστηρίξει ότι δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του και δεν έχει πάει ποτέ στο λαγούμι.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για την σύζυγο του Μανώλη, Σεβαστή, η οποία με τα παιδιά έχουν κρυφτεί από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή όπου έμεναν και αρχικά συνέλαβαν τον 47χρονο.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, «φοβάμαι για την οικογένειά μου. Είναι κρίσιμη η κατάστασή μου και δεν την σέβεται κανείς». Σημειώνεται ότι ο 15χρονος γιος της οικογένειας βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων φρουρούμενος.

Πατήρ Κλεομένης: Δεν γνωρίζω την οικογένεια των παλαιοχριστιανών – Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους

Ο πατήρ Κλεομένης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι διατηρούσε σχέσεις με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία, ενώ τόνισε δεν τους γνωρίζει καν.



«Αν ο παλαιοχριστιανός έχει πει όλα αυτά, να βγει και να μας πει πού τα ξέρει», ανέφερε ο ίδιος για τον 47χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη.

Ο  π. Κλεομένης μιλώντας στο LiveNews, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών της Ορεινής Κορινθίας και δεν είναι πατέρας του μωρού. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της πατρότητας του μωρού, είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν την Αστυνομία, καθώς κάποιοι άφησαν αιχμές ακόμα και για αιμομιξία στην οικογένεια των Παλαιοχριστιανών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της οικογένειας έχει αρνηθεί να κάνει εξέταση DNA για να απομακρυνθούν οι όποιες υποψίες. Μετά από αμέτρητες ερωτήσεις, φέρεται να υπέδειξε ως πατέρα του μωρού, τον π. Κλεομένη.




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ