Ένα βίντεο που τσακίζει τους Σκοπιανούς – Ιδού κύριοι, η ιστορία και ελληνικότητα της Μακεδονίας (vid)


Η Αληθινή Ιστορική Μακεδονία του Μέγα Αλέξανδρου βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στα Σκόπια

Η Αληθινή Μακεδονία βρίσκεται στην Βόρεια Ελλάδα είναι μία και μοναδική σε όλο τον κόσμο και η μοναδική ομιλούμενη γλώσσα είναι η Ελληνική. δεν υπάρχει Μακεδονική διάλεκτος, Ο Μέγας Αλέξανδρος μιλούσε Ελληνικά και δεν χωράει αμφιβολία!

Το συγκεκριμένο κρατίδιο προέκυψε από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και η περιοχή ονομαζόταν Βαρντάσκα.

Ο πληθυσμός αποτελούταν κύριος από Έλληνες, Οθωμανούς και Σλάβους οι οποίοι μιλούσαν κάποιο ιδίωμα της Βουλγάρικης γλώσσας.

Από την εποχή του Τίτο και μετά οι ηγεμόνες του κρατιδίου προσπαθούσαν να καπηλευτούν την Ιστορία των Ελλήνων, των Μακεδόνων ώστε αυτό το κρατίδιο έκτρωμα να αποκτήσει υπόσταση στα Βαλκάνια.

Η συγκεκριμένοι ηγεμόνες οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει των λαό στο να νομίζει ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων, δηλαδή των έχουν κοροϊδέψει, στηρίζουν την ιστορία τους λέγοντας ότι η γεωγραφική Μακεδονία έχει τρία κομμάτια την Μακεδονία του Βαρδάρη , την Μακεδονία του Αιγαίου και την Μακεδονία του Πιρίν, που στην ουσία είναι ένα τεράστιο ψέμα διότι τα όρια της Μακεδονίας ποτέ δεν ξεπερνούσαν τα σύνορα της Ελληνικής επικράτειας, αυτό αποδεικνύετε και από αρχαίους χάρτες και συγγράμματα.

Η Μεγάλη αλήθεια λοιπών είναι ότι το κρατίδιο μόρφωμα είναι ένα κατασκεύασμα που έχουν δημιουργήσει μεγάλες δυνάμεις για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Αυτή τη στιγμή οι πόροι του κρατιδίου προέρχονται από ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ναρκωτικά, όπλα, παραστρατιωτικές οργανώσεις, προπαγανδιστικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και πολλά ακόμα!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ