Θρήνος για τον χαμό της 6χρονης στην Κρήτη – Τι είπε ο συντετριμμένος πατέρας της


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι το παιδί εκτός από μηνιγγίτιδα, είχε προσβληθεί και από τον ιό της γρίπης

Μέσα σε κλίμα οδύνης και απέραντης στενοχώριας, οι γονείς του αποχαιρέτησαν το 6χρονο αγγελούδι που έχασε την ζωή του μέσα σε 12 ώρες!

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν το το κοριτσάκι ανέβασε πυρετό και οι γονείς θεώρησαν ότι το παιδί είχε προσβληθεί από ίωση.

Ωστόσο, ο πυρετός συνεχίστηκε και μάλιστα ιδιαίτερα υψηλός μέχρι και το μεσημέρι της Κυριακής όταν οι γονείς του 6χρονου κοριτσιού το μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ που ήταν το εφημερεύον νοσοκομείο.

Αρχικά, οι γιατροί το εισήγαγαν στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου και λίγο αργότερα, βλέποντας την σοβαρότητα της κατάστασης του παιδιού, το μετέφεραν στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ όπου λίγες ώρες αργότερα ξεψύχησε. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι το παιδί εκτός από μηνιγγίτιδα, είχε προσβληθεί και από τον ιό της γρίπης.

Παρά τον ανείπωτο πόνο του για την απώλεια του μικρού αγγέλου, ο πατέρας της 6χρονης, βρήκε το δύναμη σε αυτές τις τραγικές ώρες, να απευθύνει ένα ευχαριστώ στους γιατρούς της ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, έκαναν ό,τι μπορούσαν…”

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ