ΠΑΟΚ: Χάνει και Πανιώνιο ο Κάνιας. Εκτός και ο Ζαμπά


Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χωρίς τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος και παραμένει τραυματίας.

Με τρεις απουσίες αναμένεται να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας, αφού πέραν του μακροχρόνια τραυματία, Πόντους Βέρνμπλουμ, εκτός συνεχίζει να βρίσκεται και ο Χοσέ Κανιάς, ενώ ο Λέο Ζαμπά θα εκτίσει την τιμωρία του από την αποβολή στο ματς με την ΑΕΚ.Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ

«Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι πλέον παρελθόν. Ο ΠΑΟΚ δεν λύγισε, κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια και έφυγε με έναν παλικαρίσιο βαθμό από την έδρα της Ένωσης. Ο διακόπτης γυρίζει άμεσα και το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος συγκεντρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (04.02), λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι στην Αθήνα, στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη μάχη κόντρα στους Κυανέρυθρους.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο ΟΑΚΑ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης σε γυμναστήριο και πισίνα. Το υπόλοιπο γκρουπ βγήκε στο γήπεδο και μετά το ζέσταμα και ένα παιχνίδι κατοχής, δούλεψε με το τεχνικό επιτελείο τόσο στην αμυντική, όσο και στην επιθετική τακτική, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη οικογενειακό διπλό.

Ο Χοσέ Κάνιας συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ , όντας τα μοναδικά προβλήματα του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη Νέα Σμύρνη, πέρα από τον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά .

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (05.02) θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει εκ νέου για Αθήνα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ