Survivor: Βόμβα «μεγατόνων» – Αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής, ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία


Survivor: Σοκ προκαλεί η είδηση της τελευταίας στιγμής από τον Άγιο Δομίνικο με τις πληροφορίες να θέλουν τον Τζέιμς Καφετζή να βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού με την παραγωγή να κάνει υπέρμετρη προσπάθεια για να τον κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή από τον Τριαντάφυλλο μέσα από αινιγματικές αναρτήσεις στο Instagram.

«No James, no Survivor κι αν θέλετε με ακούτε αγάπη», έγραψε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Ο Τζέιμς έμαθα τα πίνει στο ξενοδοχείο, γιατί;;; Εάν φύγει κι αυτός μετά τι;», έγραφε στη δεύτερη ανάρτηση.

Μετά ακολούθησε μια Τρίτη ανάρτηση που έλεγε: «Παιδιά επειδή με ρωτάτε για τον Τζέιμς εάν τον πείσουν θα μείνει αλλιώς πίσω στην Ελλάδα θα δείξει τις επόμενες ώρες».

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζέιμς Καφετζής είχε προνοήσει σε περίπτωση που αποχωρήσει και μέσα από το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Ατζούν σε περίπτωση που φύγει έχει απαιτήσει ένα υπέρογκο ποσό και λεφτά ως εγγύηση.

Survivor 2024 spoiler 12/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Με ανατροπή σε όλες τις πληροφορίες και τα spoilers έκλεισε το συμβούλιο του Survivor 2024 τη Δευτέρα 11/3. Ενώ η ομάδα που κερδίζει την 3η ασυλία στις 12/3 θα φέρει μια ισορροπία στις μονομαχίες και την επιλογή της 3ης υποψήφιας για αποχώρηση, αφού το κλείδωσε το γυναικείο φύλο.

Η κόκκινη ομάδα μπήκε με το δεξί με 2-0 στις ασυλίες της 10ης εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι έφτασαν στο 20-18 στις νίκες των αγώνων. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν δύο πολύ δυνατούς αγώνες, των οποίων το αποτέλεσμα κρίθηκε στους τελευταίους πόντους.

Η αλήθεια είναι πως οι κόκκινες μεταγραφές βρήκαν πιο γρήγορα τα πατήματά τους στην ομάδα. Ενώ οι μπλε φάνηκε πως έχουν δρόμο ακόμη. Με όχι ιδιαίτερα κακές επιδόσεις έφτασαν να έχουν δύο υποψήφιες για αποχώρηση για την Πέμπτη 14/3. Την Ευγενία Μπόρλα και την Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Στον αγώνα της Τρίτης 12/3 θα υπάρξει σημαντική βελτίωση στην μπλε ομάδα κι αυτό θα δείξει και το αποτέλεσμα του αγώνα. Καθώς όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες τους δίνουν σαφές προβάδισμα. Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα για την 3η ασυλία είναι η μπλε. Θα σημειωθεί το 2-1 στις ασυλίες και οι κόκκινοι θα ψηφίσουν την 3η υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor 2024. Stay tuned για τις εξελίξεις…

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024 για την Τρίτη 12/3:

Παράλληλα ίσως φέτος να υπάρχει για πρώτη φορά ακύρωση συμμετοχής παίκτη στο Survivor. Πρόκειται για την Καλένα Ζαφειρίου, βολεϊμπολίστρια της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχε ταξιδέψει στις 20/2 για τον Άγιο Δομίνικο. Η Καλένα Ζαφειρίου είχε κλείσει τα social media όπως γίνεται κάθε φορά βάσει κανόνων του ριάλιτι και η ομάδα της της είχε ευχηθεί δημόσια για τη συμμετοχή της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ