Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη με 5 κιλά χασίς έπειτα από κινηματογραφική καταδίωξη


Ηγουμενίτσα: Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει τον έλεγχο μη σταματώντας στο σήμα που του έγινε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη

Συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στην Ηγουμενίτσα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, αξιοποιώντας πληροφορία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εντόπισαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ημεδαπός, ο οποίος δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης τους και επιχείρησε να διαφύγει τον έλεγχο.

Το αυτοκίνητο ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Κατά την έρευνα του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5 κιλών και 240 γραμμαρίων.

Ποσότητα ναρκωτικών και όχημα κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ