Η απόλυτη «βόμβα» – Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης κατεβαίνει στην πολιτική;


«Σιγά σιγά έχουν τελειώσει τα γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή μου και ετοιμάζομαι κι εγώ να γυρίσω στο βουνό μου», δηλώνει στον ΑΝΤ1 ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης, αποκαλύπτοντας ότι είναι πολύ πιθανό να κατέβει στην πολιτική.

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε μειονοτικό κόμμα για να κατέβουμε στις εκλογές. Είναι στα σκαριά, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Ρωσίας. Πώς μπορούν να υπερασπίσουν τον τρόπο ζωής μας. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν υποστεί διωγμό. Τα πιστεύω μας δεν βλέπουμε να γίνονται σεβαστά», τονίζει στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

«Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε, αλλά αν θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας», σημειώνει, ενώ ερωτώμενος για τον γιο του και αν έχει επικοινωνήσει μαζί του απαντά: «Όταν έχεις εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά με τις αρχές που πρέπει, δεν έχεις άγχος».

Σε ό,τι αφορά το αν το παιδί της κόρης του είναι του ιερωμένου Κλεομένη, ο Παλαιοχριστιανός είπε ότι είναι μία εικασία, ωστόσο «και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση, έγινε κι εκείνος πιο γνωστός».

«Εμένα η επιθυμία μου είναι να βοηθηθείτε εσείς, ο κόσμος, να μάθετε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής», κατέληξε ο Μανώλης αναφερόμενος στα επόμενα βήματά του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ