Βασίλης Σίμος: Ο πρώην παίκτης του Survivor αναλαμβάνει Πολιτικός Εκπρόσωπος στο κόμμα «Δημοκράτες»


Ο Βασίλης Σίμος αναλαμβάνει Πολιτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Δημοκράτες

Ο Ανδρέας Λοβέρδος καλωσόρισε στους Δημοκράτες τον Βασίλη Σίμο, τον πρόεδρο της κεντρικής ιχθυαγοράς Αθηνών αλλά και πρώην παίκτη του Survivor.

«Ο Βασίλης Σίμος γνωρίζει τα ζητήματα της αγοράς, της ακρίβειας και του κόστους ζωής όσο ελάχιστοι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμπορευτούμε με έναν νέο και τόσο άξιο άνθρωπο και είμαι βέβαιος ότι ο κ.Σίμος θα εκπροσωπήσει το κόμμα μας με τον πιο άμεσο και ειλικρινή τρόπο», είπε με θερμά λόγια ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Σίμος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Ανδρέα Λοβέρδο για την επιλογή της θέσης του πολιτικού εκπροσώπου δηλώνοντας:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο κ.Λοβέρδος επιλέγει νέα πρόσωπα μέσα από τα καθημερινά επαγγέλματα και όχι άτομα του κομματικού σωλήνα. Η χώρα έχει ανάγκη από μια δυνατή εκπροσώπηση με σωστές θέσεις που να παρουσιάζουν τα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας. Θέλουμε να είμαστε οι εκφραστές του χώρου του κέντρου μιας και η αντιπολίτευση μοιάζει νωχελική ενώ το γαϊτανάκι των εσωκομματικών αντιπαραθέσεων έχει αφήσει στην άκρη τα πραγματικά προβλήματα όπως η ακρίβεια. Εγώ μαχόμενος καθημερινά εδώ και 16 χρόνια κατάφερα τα τελευταία δυο χρόνια να βάλω ένα λιθαράκι στο να εξασφαλίσω τις καλές τιμές αλλά και να θωρακίσω τις τιμές στην επικράτεια ώστε να αποφύγουν οι καταναλωτές την αισχροκέρδεια. Σκύβουμε χαμηλά το κεφάλι και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά ώστε να γίνουμε ένα με τον κόσμο και να μπορέσουμε να είμαστε μαζί με το Renew Europe στην Ευρώπη. Καλή επιτυχία σε όλους! Οι Δημοκράτες ήρθαν για να μείνουν!»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ