4 nail tips που θα κάνουν το μανικιούρ σας εντυπωσιακό


Το μανικιούρ ομολογουμένως είναι μια απόλαυση για εμάς τις γυναίκες και πως να μην είναι άλλωστε αφού βλέπουμε τα άκρα μας πιο όμορφα και περιποιημένα. Πολλές γυναίκες απολαμβάνουν να κάνουν το μανικιούρ μόνες τους στο σπίτι. Για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε 4 nail hacks για το πώς μπορείτε να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ χωρίς να επισκεφτείτε κάποιο nail salon.

Ακολουθήστε λοιπόν τα παρακάτω hacks και δείτε τη διαφορά στα άκρα σας:

#1. Απλώστε λεπτές στρώσεις
Όσο πιο λεπτές στρώσεις που απλώνετε το βερνίκι σας, τόσο το καλύτερο.
Η κάθε στρώση πρέπει να στεγνώνει πριν εφαρμόσετε την επόμενη, κάτι που δεν συμβαίνει με τις παχιές στρώσεις, με αποτέλεσμα το βερνίκι σας να χαλάσει γρηγορότερα.

#2. Η οδοντόκρεμα λευκαίνει και τα νύχια σας
Όλοι έχουμε μία στο σπίτι, η χρήση της όμως δεν περιορίζεται στην στοματική υγιεινή. Αν λοιπόν τα νύχια σας έχουν κιτρινίσει από τις πολλές εφαρμογές βερνικιών, δοκιμάστε να τρίψετε μια μικρή ποσότητα λευκής οδοντόκρεμας στα νύχια σας και θα έχετε πάλι λευκά νύχια.

#3. Ξύδι: το θαυματουργό
Μπορείτε να αφήσετε τα δάχτυλα σας σε λευκό ξίδι για λίγα λεπτά. Έπειτα, τα αφήνετε να στεγνώσουν και ύστερα τα βάφετε. Θα παρατηρήσετε ότι το βερνίκι θα μείνει στη θέση του για περισσότερο διάστημα.

#4. Μην ανακινείτε το βερνίκι
Το πιο συνηθισμένο λάθος είναι να ανακινούμε το βερνίκι. Ιδανικά το βερνίκι πρέπει να το «ρολάρουμε» πριν το χρησιμοποιήσουμε γιατί διαφορετικά, ενδέχεται να σχηματιστούν φυσαλίδες αέρα μέσα στο δοχείο.

Δοκιμάστε τις παραπάνω συμβουλές στο επόμενο μανικιούρ που θα κάνετε μόνες σας και δείτε τα νύχια σας πιο εντυπωσιακά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ