Mπρίτνεϊ Σπίαρς: «Λατρεύω να κολυμπάω γυμνή στο νερό» – Οι νέες καυτές αναρτήσεις της ποπ σταρ


Η Mπρίτνεϊ Σπίαρς συνδέθηκε με τη φύση και απόλαυσε γυμνή μία βουτιά στον ωκεανό κατά την πρόσφατη απόδρασή της σε μια άγνωστη τροπική τοποθεσία.

Συγκεκριμένα, απόλαυσε γυμνή το κολύμπι στον ωκεανό κατά τη διάρκεια μίας τροπικής απόδρασης και αποκαλύπτει ότι θέλει να μιλάει ανοιχτά για τους αγώνες της, αλλά είναι «πολύ προσβλητικοί για να τους μοιραστεί».

Η 42χρονη σούπερ σταρ της ποπ, μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο και στιγμιότυπα από τις διακοπές της, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της όπου εμφανίζεται με αδαμιαία περιβολή ,με emoji λουλουδιών να καλύπτουν τα απόκρυφα σημεία της.

Με την άμμο να είναι κολλημένη στο δέρμα της και τα ξανθά μαλλιά της να πέφτουν στους ώμους της, η μητέρα δύο παιδιών παίζει ανέμελη με το νερό. Μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση, αποκαλύπτοντας ότι το αγαπημένο της μέρος ήταν να είναι «γυμνή στο νερό».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης η σταρ,η οποία απελευθερώθηκε από τη 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της το 2021— παραδέχτηκε ότι θέλει να είναι ανοιχτή για τους αγώνες της, αλλά φοβάται ότι αυτό που έχει να πει θα είναι «πολύ προσβλητικό» για να το μοιραστεί στο διαδίκτυο.

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση, η δημιουργός του Toxic έκανε μία μακροσκελή ανακεφαλαίωση των διακοπών της, χωρίς να κάνει περισσότερες αποκαλύψεις. «Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που συνέβησαν σε αυτό το ταξίδι που δεν μοιράζομαι επίσης», έγραψε. «Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται μερικές φορές! Παρουσιάζω ότι όλα είναι απολύτως τέλεια, αλλά πιστέψτε με, το έχω περάσει και εγώ και θα μοιραζόμουν αυτούς τους αγώνες, αλλά είναι πολύ προσβλητικοί για να τους μοιραστώ»

Και συνέχισε «Θα μπορούσε να κάνει τους άλλους ανθρώπους εξαιρετικά λυπημένους και ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό, οπότε απλά να ξέρετε ότι η ζωή μου δεν είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται... και να θυμάστε όμορφοι φίλοι μου δεν είστε μόνοι». Η σταρ δεν διευκρίνισε τι προκλήσεις αντιμετωπίζει.

Συνέχισε την ανάρτησή της γράφοντας οτι πήγε γυμναστήριο και αγόρασε 3 νέα μαγιό για αυτό το ταξίδι. «Το αγαπημένο μου μέρος του ταξιδιού είναι να είμαι γυμνή στο νερό! Είδα δύο καβούρια να περπατούν με κοχύλια εκεί! Ο φίλος μου σήκωσε ένα και ούρλιαξα! Τα μόνα ψάρια που είδα ήταν εξαιρετικά μικρά… ενώ μωρά ψάρια κολυμπούσαν μαζί τους στα ρηχά!»

Η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε επίσης ένα κλιπ καθώς ψέκαζε τον εαυτό της με λακ ενώ ετοιμαζόταν για βραδινή έξοδο, με λευκό μίνι φόρεμα και μαύρες γόβες. Σε μια άλλη φωτογραφία εμφανίζεται στο γυμναστήριο με ροζ σορτς.

Από τότε που έληξε η κηδεμονία της η σταρ μίλησε για μερικά από τα πράγματα που πέρασε και κατηγόρησε τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς «για τις καταχρήσεις και το τραύμα που της προκάλεσε». Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Woman In Me» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2023, μίλησε για τη δυσαρέσκεια της για τον πατέρα της, αφότου διορίστηκε νόμιμος κηδεμόνας της το 2008.

Ισχυρίστηκε ότι ο Τζέιμι επέκρινε συχνά την εμφάνισή της και την έβαζε σε «αυστηρή δίαιτα» που αποτελείται από κοτόπουλο και κονσερβοποιημένα λαχανικά για δύο χρόνια. Μίλησε επίσης για το τραύμα της άμβλωσης στα 19 της επειδή ο πρώην φίλος της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ — με τον οποίο έβγαινε από το 1999 έως το 2002 — «δεν ήταν χαρούμενος με την εγκυμοσύνη».

Εξήγησε πως την εποχή εκείνη έκλαιγε διαρκώς αφού επέλεξε να υποβληθεί στη διαδικασία στο σπίτι σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κρατήσει τη διαδικασία εντελώς μυστική από το κοινό και την οικογένειά της. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε διαζύγιό από τον Sam Asghari, μετά από ένα χρόνο γάμου τον Αύγουστο του 2023.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ