Chris Zantioti: Παρουσίαση άλμπουμ στο Piraeus Club Academy


Ο Chris Zantioti μας παρουσιάζει live το άλμπουμ του Fighting the Average, την Πέμπτη 18 Απριλίου

Στις 18 Απριλίου στο Piraeus Club Academy, ακούγοντας την πρώτη δημόσια live εκτέλεση του Fighting The Average θα είστε στην Ελλάδα αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

Ο Chris Zantioti ενώνεται με το (all star) Hood του για να μετατρέψει την Πέμπτη μας στο καλύτερο Σαββατόβραδο έβερ.

Το Fighting the Average είναι η πρώτη προσωπική κυκλοφορία του Chris Zantioti, εννέα συνθέσεις γεμάτες έμπνευση, ασύλληπτη εκτελεστική τεχνική και ουσία. Απλά, λιτά και απέριττα, τα τραγούδια του Fighting the Average αφηγούνται την πορεία του Ανθρώπου Δημιουργού από την Αρχή, στην Αμφιβολία και την Πτώση στο… Μη Τέλος, στην Συνέχεια, την Εξέλιξη και την Πρόοδο. Στην Αποδοχή.

Ο Chris Zantioti είναι κιθαρίστας, συνθέτης, παραγωγός και μηχανικός ήχου ο οποίος διακρίνεται για την μουσικότητα και τον αυθεντικό του ήχο ενώ το χαρακτηριστικό του παικτικό στυλ καθιστά τη μουσική του άμεσα αναγνωρίσιμη.

Μετά από 20 χρόνια ενεργότατης πορείας στο χώρο, η ανάγκη για μουσική αναζήτηση και καλλιτεχνική έκφραση, τον οδήγησαν στην δημιουργία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με original συνθέσεις και παραγωγή του ιδίου. Το “Fighting The Average” είναι μια αυτοβιογραφική, ειλικρινής αφήγηση της προσπάθειας του ανθρώπου να υπερνικήσει τις δυσκολίες, πολεμώντας τη μετριότητα των συνθηκών που μας κάνουν να παρεκκλίνουμε τόσο ψυχολογικά, όσο και πρακτικά από τους στόχους μας.

Neo Soul συνθέσεις, ερεθιστικές μπασογραμμές, Hip Hop attitude και Jazz φινέτσα τυλιγμένη σε έναν ακραία μελετημένο ήχο. Laid back grooves, ευρηματικές αρμονίες, ειλικρινείς και εύστοχοι αγγλικοί στίχοι που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Παρόντες σε αυτήν την πρώτη ζωντανή εκτέλεση καλεσμένοι – φωτιά: Idra Kayne, MC Yinka, Anduze (Parov Stelar), Αλεξάνδρα Σιετή, Ερασμία Μαρκίδη.

Πέμπτη 18 Απριλίου στο Piraeus Club Academy ελάτε να γιορτάσουμε παρέα την ποιότητα στη διασκέδαση and fight the average.

Chris Zantioti
“Fighting the Average”

Οι Πόρτες ανοίγουν: 20:30
Το show ξεκινά: 21:30

After show DJ Set by MC Yinka: 22:45 – 00:00

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τιμή εισιτηρίου
Προπώληση | Ταμείο: 12 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com
Τηλεφωνικά: 211 7700 000
Σε όλα τα more spots
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης

Φυσικό Σημείο προπώλησης
Music Corner
Πανεπιστημίου 56, Αθήνα | Τηλ.: 210 33 04 000

Piraeus Club Academy
Πειραιώς 105 & Βίτωνος
11854 Αθήνα
τηλ.: 210 3458 898


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ