Αμαλία Κάντζου: «Αποδείχτηκε ιδιοφυής η ιδέα του Δημήτρη Μιχαλέλη να ξεκινάμε στις 05:30»

06/02/2019 22:51

Η Αμαλία Κάντζου, αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

Ο μόνος τρόπος για να κάνεις τις δεύτερες σκέψεις να σιωπήσουν είναι η εντατική δουλειά και η πίστη ατό στόχο. Αυτό έκανε και η Αμαλία, παρόλο που ήξερε πως στην πρωινή αρένα θα έχει να αντιμετωπίσει μεγαθήρια όπως ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Δημήτρης Οικονόμου, αλλά και νέους παίκτες.

«Φοβήθηκα στην αρχή για το κοινό που θα υπάρχει. Βγήκαμε λοιπόν και ήμασταν στα τυφλά. Λέμε Πάμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Τι ξέρουμε; Να είμαστε αληθινοί, ευχάριστοι και να ενημερώνουμε με χαμόγελο. Φοβηθήκαμε στην αρχή την πολιτική συζήτηση, τώρα όμως, λόγω του κλίματος, το τολμάμε. Ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει. Η πρωινή ζώνη του OPEN έχει βρει το κοινό της.
Κάνουμε διψήφια νούμερα τηλεθέασης, αν και τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο σε αυτή τη ζώνη. Αποδείχτηκε ιδιοφυής η ιδέα να βγούμε στις 05.30, καθώς υπάρχει κοινό που ξεκινάει την ημέρα του εκείνη την ώρα: Μαμάδες που ετοιμάζουν τα παιδιά τους, νυχτερινοί υπάλληλοι, ένστολοι, συνταξιούχοι. Ενα μέρος του στοιχήματος για το κανάλι έχει κερδηθεί, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα», είπε στο People.

Πηγή: www.gossip-tv.grΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης

1 comment

  1. sozos

    Περιμενουμε μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σωστή χωρις ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΝΑ μην ειναι σε οτε νοβα ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΙ αλλα ελευθεροι οσο για τους ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ μειαζουν με μπατσους που ειναι κουφοι σε ΑΛΗΤΟΒΙΟΥΣ με μηχανακια που ηχορυπαινουν