Τα Καλάβρυτα επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με πολίτες


Από το κτήμα των αμπελώνων της οινοποιίας Cavino, στην περιοχή του Μεγάλου Σπηλαίου, ξεκίνησε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα.

Στο κτήμα υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ μετά την ξενάγησή του στους αμπελώνες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, συνοδευόμενος από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στην ιερά μονή, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των τοιχογραφιών του Καθολικού της ιεράς μονής.

Στην συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και το Δημαρχείο των Καλαβρύτων.

Στις 12:15 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων και κατόπιν θα επισκεφθεί τον Τόπο Θυσίας των Καλαβρύτων, στον λόφο του Καππή.

Στις 2 μετά το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

mitsotakis-kalavryta-2

Δείτε βίντεο:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η επιλογή της μαρτυρικής πόλης της Αχαΐας, ως μόνος σταθμός, εμπεριέχει τοπικά χαρακτηριστικά και κυρίως έχουν να κάνουν με τη συνέπεια του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού από το 2019 -οπότε και εξελέγη πρωθυπουργός- τέσσερις φορές «υποσχέθηκε» μια επίσκεψη, ωστόσο αυτή αναβαλλόταν εξαιτίας έκτακτων υποχρεώσεών του και τώρα οργανώθηκε, παράλληλα με το μόνιμο αίτημα του δημάρχου Θανάση Παπαδόπουλου να βρεθεί στην περιοχή, τη μόνη που δεν είχε πάει ποτέ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ