Άγιοι Ανάργυροι – Πατέρας 28χρονης: «Ο 39χρονος τη χτυπούσε αλλά εμένα δεν μου έλεγαν τίποτα»

Άγιοι Ανάργυροι – Καταγγελία: Είχε ζητήσει να τη μεταφέρουν στο σπίτι αλλά δεν υπήρχε περιπολικό - Διατάχτηκε ΕΔΕ
Άγιοι Ανάργυροι – Καταγγελία: Είχε ζητήσει να τη μεταφέρουν στο σπίτι αλλά δεν υπήρχε περιπολικό - Διατάχτηκε ΕΔΕ

Ο πατέρας της 28χρονης που δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έκανε λόγο για μια συστηματική κακοποίηση της κόρης του από τον δράστη

Όπως ανέφερε, ο 39χρονος συχνά γινόταν βίαιος απέναντι στην κόρη του αλλά η 28χρονη είχε επιλέξει να κρατά το στόμα της κλειστό για όσα περνούσε.

«Υπήρχε προηγούμενο αλλά εγώ δεν τα μάθαινα τότε. Ήταν ζευγάρι μαζί του και αυτός τη χτυπούσε αλλά εμένα δεν μου τα έλεγαν. Την ρωτούσα ‘κορίτσι μου όλα καλά;’ αλλά δεν μου μιλούσε. ‘Μπαμπά όλα καλά’, μου έλεγε. Μετά είχαν πάει και στο καινούριο το σπίτι. Και με πήραν και μου είπαν τι έγινε», λέει ο πατέρας ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει πως ο 39χρονος από παρολίγον γαμπρός του έγινε δολοφόνος της κόρης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 28χρονο θύμα είχε κάνει μήνυση σε βάρος του συντρόφου της το 2020, όμως λίγο αργότερα την απέσυρε.

Συγκεκριμένα η κοπέλα το 2020 είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα καταγγέλοντας βιασμό και ξυλοδαρμό από τον άνδρα που μετά από 4 χρόνια θα γινόταν ο δολοφόνος της.

Η 28χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ της Δευτέρας με έναν φίλο της, η κατάθεση του οποίου θα ρίξει περισσότερο φως στην τραγική αυτή υπόθεση.

Εκεί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα δεν υπέβαλε μήνυση αλλά φέρεται να είπε «φοβάμαι» στην γυναίκα αξιωματικό υπηρεσίας και να ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ